Timp liber

Cine va răspunde apelului urgent făcut de Smiley?

Îl știm cu toții pe Smiley de pe scenă, pentru hiturile lansate și de asemenea îl știm din show-urile de televiziune cu care ne-a cucerit. În viața de zi cu zi, Smiley se dovedește a fi un om de o rară sensibilitate și care și-a asumat implicarea civică. Ce este de-a dreptul impresionant și lăudabil, este faptul că Smiley profit de notorietatea sa publică pentru a se transpune în pielea personajului care i-a atitudine civică față de cei care sunt certați cu bunele maniere. Ba mai mult, face apel pentru ca și noi să îi urmăm exemplul. Acest fapt îl transform într-un reper al cărui exemplu chiar merită urmat. Vă expunem în continuare ultima sa postare de pe facebookul personal:

 

 

„am publicat acum 2 zile un filmulet in care am mers intr-o scoala din Rahova pentru ca Emi, un copil, era agresat de colegii lui de scoala.
reactiile oamenilor au fost putine, mult mai putine in comparatie cu o poza de la frizer , la care mi se spune obsesiv si invariabil sa ma tund.
oamenii sunt atrasi de superficial deseori, uitand ca lipsa lor de implicare in probleme reale, curente, ne afecteaza viitorul in mod direct.

Azi circula pe net un filmulet cu o fetita de 13 ani care este lovita, scuipata, umilita de alti copii.
Poate pentru voi este o problema mica, dar pentru ea e cea mai mare problema. o victima a acestui tip de agresiune poate creste cu sentimentul ca toata lumea e la fel, iar ea e incapabila sa se apare. de partea cealalta cei care au agresat-o pot deveni adultii care cred ca e ok sa-si faca singuri dreptate, ca e permis sa lovesti, sa insulti, sa umilesti, mai ales daca cei din jurul tau te sustin. Violenta naste doar violenta, iar sa o filmezi razand, sau sa treci mai departe fara sa-ti pese e o adevarata drama.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close