PoliticăSocial

Vă devoalăm marele secret a lui Florin Cîțu

Florin Cîțu dă dovadă că nu are spirit de echipă, că nu este un partener loial partenerilor din coaliție. Dar pe ce se bazează Florin Cîțu când îi sfidează fără jenă pe cei de la USRPLUS? Florin Cîțu se bazează pe următoarele elemente: 
 1. Chiar dacă va fi demis printr-o moțiune de cenzură, Klaus Johannis îl va desemna tot pe dânsul pentru funcția de premier și va fi votat în parlament cu voturile de la PNL, UDMR și PSD. De ce credem acest lucru? Din mai multe motive…. 
 2. În primul rând, parlamentarii din toate partidele au mai puțin de un an de când și-au câștigat mandatele. În cazul unor alegeri anticipate, actualii parlamentari nu au garanția că vor obține un nou mandat. În plus de aceasta, cei care și-au câștigat mandatele de parlamentar în 2020 au cheltuit sume importante pentru a accede în parlament. 
 3. În al doilea rând, PSD-ul credem că va vota masiv un nou cabinet Cîțu din următoarele motive: 
 4. În primul rând, trebuie reținut faptul că PSD-ului îi convine de minune actuala postură de partid de opoziție, unde nu trebuie să facă nimic decât să critice guvernul în funcție. 
 5. În al doilea rând, PSD-ul nu vrea să intre la guvernare. De ce? Pentru că dacă va ajunge la guvernare va trebui să majoreze pensiile cu 40% așa cum a promis. De asemenea va trebui să preia guvernarea în prag de iarnă, lucru care PSD-ului nu-i convine sub nici-o formă. În același timp va trebui să soluționeze problema scumpirilor generate de liberalizarea prețurilor la curent și gaze. Va mai avea PSD-ul de gestionat și un nou val de pandemie provocată de tulpina DELTA, care încet dar sigur se instalează și în România. 

Concluzie finală: Cam acestea sunt atuu-rile secrete pe care se bazează Florin Cîțu și cu siguranță aceste atuuri au fost analizate în conducerea PNL, cât și cu Klaus Johannis. Timpul ne va confirma că cele arătate de noi sunt corecte. Ce trebuie de reținut, este faptul că procedând astfel, PNL-ul se va decredibiliza total în ochii electoratului român și probabil la alegerile din 2024 se va chinui să facă pragul de 5%. Cei de la USRPLUS își vor recâștiga electoratul și probabil vor deveni principalul partid de dreapta spre care se va îndrepta și actualul electorat al PNL-ului. Cei care citiți acest articol și dezaprobați modul pervers de a face politică a lui Florin Cîțu, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

2 comentarii

 1. USR+PLUS-iștilor vă jucați precum ”Copilașii cu lopățelele în groapa de nisip” cu țara asta….Când vă spune lumea că habar n”aveți cu politica de unii vă aseamănă cu ”Piticii de Grădină” vă supărați !….Dar ăsta-i adevărul !….Adică scuipi cu flegme 4 ani din Opoziție PSD-ul dar apoi lingi unde ai scuipat și votezi alături de ei Moțiunea unde ei susțin c-ai fost prost și ineficient !….Și mai visezi iar să ai mașină de Ministru cu șofer la scară !….Adică după ce că acum 8 luni USR+PLUS-iștii l-au susținut pe Florin Cîțu ca Primministru c-au fost împotriva lui Ludovic Orban….după ce Premierul ți-a trimis acasă doi Miniștrii Incompetenți (Dan Voiculescu și Stelian Ion) ești acum înstare să te faci de râsul curcilor și să te aliezi cu AUR (ce-i catalogai înaite drept Extrmiști) și cu PSD-u (ce din Hoți și Penali nu i-ai scos) și fără să demisionezi (deci fiind încă pe funcții) să semnezi și să votezi Moțiunea de Cenzură….Păi prost ar fi K.W.Iohannis să mai le semneze încă odată Jurământul de Miniștri acelorași USR+PLUS-ti de ar vrea și ”la podul cu slănină dar și cu furci și topoare la răzmeriță”….Adică Ghinea și Drulă și ăilalți să se ”lingă” în Milioane de Euro dar și să aibă drujba cu ei ”să taie tot” !….

 2. In acest moment penelistii cu PNDL-ul lor de 10 MILIARDE EURO !!! ce urmeaza a umfla conturile gruparilor transpartinice de interese politico-economico-mafiote din spatele intregii vechi clase politice romanesti reprezinta pesedismul la conducerea statului.
  Iar catu/orban vor lua banii la fel ca si elena udrea si dragnea pentru PNDL-urile lor tot din imprumuturi externe pe spatele copiilor si nepotilor nostri ca nu-i fac ei cu ciocanul. In inconstienta lor au si uitat ca au dus bugetul la 60% deficit cu tunurile lor de pandemie din 2020 iar credit nu ne mai acorda nicio institutie financiara internationala. Evident, pe iresponsabilii penelisti nu-i intereseaza, ei iau de pe PIATA PRIVATA DE CAPITAL pe termene scurte si la dobanzi uriase in numele statului roman.
  E ca si cum iei tu credit de nevoi personale de la banca. Nu te intreaba nimeni cum folosesti banii dar garantezi cu casa iar dobanda pleaca de la 15-20% in sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close