Social

Ultimă Oră: Pentru că vrea să-i ajute pe români, Claudiu Năsui are nevoie de ajutorul tuturor URGENT!!!

Cei care citiți acest articol și sprijiniți inițiativa lui Claudiu Năsui și a USRPLUS, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!! USRPLUS solicită eliminarea taxelor și impozitelor de pe salariul minim pe economie, astfel încât de la 1 ianuarie 2022 aproape 1,7 milioane de români să încaseze (în loc de 1386 lei cât primesc actualmente) 2300 lei în mână. Acest aspect este stipulat și în protocolul de guvernare al coaliției. Acum cei de la PNL și UDMR se opun acestui proiect, motivând că se va crea o gaură la buget de 57 miliarde lei. Cei de la USRPLUS au venit cu două propuneri care au darul de a anihila deficitul creat la buget și de a crea un excedent pe acest palier compus din două element: 

  1. Eliminarea pensiilor speciale. 
  2. Impozitarea multinaționalelor care activează în România, acolo unde realizează profit, adică cei care realizează profit în România să plătească impozitul pe profit în România.

Dacă cei de la PNL și UDMR ar accepta această propunere a celor de la USRPLUS, deficitul de 57 miliarde lei ar fi anihilat. Actualmente la fondul de pensii există un deficit de 16 miliarde lei. Prin eliminarea pensiilor speciale și obligarea multinaționalelor de a plăti impozit acolo unde realizează profit, deficitul la pensii ar fi anihilat într-un an de zile. În plus, România nu ar mai fi pusă în situația de a „importa forță de muncă”, întrucât pentru un salariu de 2.300 lei în mână, mulți români ar fi tentați să muncească în România. La cei 2.300 lei vor fi menținute în continuare și celelalte beneficii, cum ar fi: 

  • Bonuri de masă.
  • Bonusuri de performanță. 
  • Cadouri de sărbători, etc. 

Cei de la PNL și UDMR refuză propunerea USRPLUS, care după cum se vede au propuneri, dar vin și cu soluții. PNL-ul și UDMR-ul preferă să îi țină pe români într-o stare de permanentă sărăcie. Pe această temă vă expunem ultima declarație de presă a lui Claudiu Năsui: 

În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei.
Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulți bani din munca lor?
Dacă avem bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii și acoliții lor au furat pe nestingherite, avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim.
În condițiile în care prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim. Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toți românii care muncesc.
Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră.
Sursa Foto: Facebook

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close