Social

U21 la EURO 2021 | Fanii au decis sloganul României la turneul final

Până la finalul fazei grupelor EURO 2021, pe www.frf.ro vei descoperi zilnic, cele mai proaspete informații din cantonamentul tricolorilor.

17 MARTIE

⏰ 11:00
În perioada 12-14 martie, suporterii echipei naționale au fost invitați să propună în Peluza Tricoloră sloganul României Under 21 la turneul final.

Ulterior, pe pagina de Facebook a Echipei Naționale patru dintre acestea au fost votate de fanii tricolori, iar sloganul câştigător este: “Sub același tricolor, până la capăt ÎMPREUNĂ”. Acesta îi aparține lui Popescu Gabriela Alexandra, desemnată, aşa cum am anunţat la start, autoarea ”Mesajului lunii martie” pe www.peluzatricolora.ro.

Sloganul se va afla în tribună, la fiecare meci al tricolorilor de la EURO 2021, imprimat pe un tricou mare al Echipei Naționale, ce va reprezenta fiecare suporter al echipei naționale.

Pe lângă punctele primite în clasamentul ”Suporterii anului”, Gabriela va primi și un voucher în valoare de 1000 RON pe magazin.frf.ro. Autorii celorlalte 3 sloganuri finaliste vor primi și ei câte un punct pe www.peluzatricolora.ro.

⏰ 09:00
Deși UEFA a amânat cât mai mult momentul deciziei finale, sperând că partidele se vor putea disputa cu un procent din capacitatea stadioanelor ocupat de spectatori, acest lucru nu va fi posibil.

Ținând cont de restricțiile impuse de autoritățile din Ungaria și Slovenia din cauza contextului pandemic, spectatorii nu vor fi prezenți în tribune la partidele din faza grupelor. O decizie în ceea ce privește fazele superioare, programate să se dispute în perioada 31 mai – 6 iunie, va fi luată ulterior.

Dar asta nu ne va opri să Luptăm Împreună! România va juca fără spectatori, dar nu fără suporteri! Hai, România!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close