Social

Social Democrație model „Victor Ponta”

Despre, Victor Ponta s-a spus că din 3 vorbe spune 5 minciuni. Nu spunem că acest aspect  are un sâmbure de adevăr, și afirmăm acest lucru, întrucât acest aspect a fost valabil cu ceva timp în urmă. Actualmente, Victor Ponta și-a depășit cu mult propriul record, pentru că orice vorbă rostită de acesta, reprezintă o sacoșă de minciuni. În ultima postare de pe Facebook, critică numirile politice făcute de, Orban și de asemenea critică candidații PNL-ului. Din punct de vedere moral, Cotidianul Național Gazeta Civica, face următoarele precizări: Nu suntem de acord cu numirile politice în funcțiile publice, și nici nu suntem de acord ca în funcțiile publice să aibă acces persoane care au făcut cotizații „grase” la partid. Nu suntem de acord nici cu trecerea pe listă la locuri eligibile a unor candidați care au ca singura calitate donații „grase” la partid, în mod oficial și în mod neoficial. Din acest punct de vedere, îl întrebăm pe Ponta: Cum se poate numi social-democrat, în condițiile în care, el și membrii partidului său, și candidații propuși pe listele partidului său, au averi care sfidează românul de rând, plătitor de taxe și impozite.  Pentru postul de primar general, la primăria capitalei, Ponta nu a propus un tânăr cu venituri modeste, care să provină din rândul celor cu o condiție materială modestă. Candidatul său, un general în rezervă, ridică două pensii de la statul român, pentru care în fiecare zi timp de un an de zile, trebuie să lucreze 3.000 de români cu salariul minim pe economie. În aceste condiții, considerăm că, a reproșa altui partid, calitatea candidaților, reprezintă o crasă nesimțire. Totuși pentru corectitudine și echidistanță, cităm integral ultima postare de pe pagina de facebook a lui Victor Ponta, care vine să confirme cele mai sus enunțate de către Gazeta Civica:

 

 

„Viitorul Romaniei propus de PNL / sa-l luam ca exemplu pe Gigi Manea – Presedintele PNL Ialomita – pus de Orban imediat Director la ANIF – si cu nevasta pusa tot de Orban prefect al Judetului Ialomita!

PRO Romania il sustine ca Primar al Municipiului Slobozia pe Adrian Mocioniu- un tanar profesionist si care a dezvoltat multe proiecte pentru oras! Sunt sigur ca electoratul de Stanga si cetatenii care vor o viata mai buna il vor sustine !

Dar poate vreti sa vedeti pe cine propune PNL ca si contracandidat al lui Adrian Mocioniu? Vreti sa vedeti cum arata “ROMANIA EDUCATA “ in forma penelista? Urmariti mai jos !

Daca nu ar fi de plans – ar fi de ras!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close