Social

Șmecheriile prin care Ciolacu și Cîțu vor să-i „îmbrobodească” pe români

În ultimele ieșiri publice, Marcel Ciolacu a declarat exact ce vrea să audă electoratul PSD: 

  • Majorări de pensii. 
  • Majorări alocații. 

Și Florin Cîțu, în ultimele ieșiri publice a declarat ce vrea să audă electoratul de dreapta: 

  • Concedierea a 25% din numărul bugetarilor, (aproximativ 300.000) 
  • Desființarea secției speciale.

Ce putem constata? În primul rând, putem spune că ambii lideri ai noului USL mint cu nerușinare. Și iată de ce: 

  • Pe Marcel Ciolacu nu l-am auzit să mai spună ceva despre majorarea cu 40% a pensiilor, deși această lege aparține PSD-ului și în repetate rânduri le-a cerut celor de la PNL să o aplice. Actualmente, PSD-ul a solicitat o majorare a pensiilor de doar 11% și nici acest procent nu este sigur că va fi aplicat. 
  • Dublarea alocațiilor copiilor era un alt punct forte al PSD-ului. Actualmente, PSD-ul a propus majorarea alocațiilor cu 40%, dar se pare că alocațiile vor fi majorate doar cu 20%. 

Și promisiunile lui Florin Cîțu sunt baloane de săpun. Și iată de ce: 

  • În primul rând, putem afirma cu certitudine că nu vor fi concediați 25% din numărul bugetarilor, pentru că acest sistem bugetar supradimensionat este opera celor de la PSD, PNL și fostul PDL. În plus, în sistemul bugetar au fost create posturi artificial de către cele trei partide mai sus enunțate, unde sunt angajate pilele și cunoștințele mai marilor zilei, pe criterii politice. 
  • Nici desființarea secției speciale nu reprezintă un subiect de actualitate pentru PNL, întrucât chiar Klaus Iohannis ia solicitat lui Stelian Ion să nu se grăbească cu desființarea SIIJ. În plus de aceasta, UDMR-ul se opune categoric desființări secției speciale, opinie împărtășită de altfel și de marea majoritate a celor de la PSD și PNL. 

Concluzie Finală: În aceste condiții putem spune că, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu sunt „doi papagali”, care le spun românilor ce vor să audă, dar care în fond fac ce vor ei și ce le spune Klaus Iohannis. Cei care detestați acest mod de a face politică, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close