Social

România în topul țărilor cu celor mai moderne autostrazi?

Stâlpi în localități și între localități

 

Sursă Foto: Facebook

Una dintre masurile investiționale de importanță majoră în domeniul infrastructuri o constituie amplasarea de stâlpi și în afara localităților dotați cu sistem hibrid (centrală eoliană și panou solar) pentru iluminat. În afara de iluminat pe toți stâlpi vor fi montate camere de luat vederi.

  1. Procedându-se astfel se va putea stabili vinovatul în cazul unui accident.
  2. De asemenea vor putea fi depistați cei care cu nesimțire încarcă mașini cu deșeuri și le abandonează pe marginea drumului între localități.
  3. Vor putea fi depistați și cei care fură din tarlalele producătorilor agricoli.
  4. Cu această ocazie se impune amenajarea și modernizarea parcărilor cu toalete și grupuri sanitare și angajați permanenți care să deservească respectivele parcări și refugfii.
  5. De asemenea se impune montarea de coșuri de gunoi la distanțe rezonabile.
  6. Firmele de colectare a deșeurilor vor avea obligația contractuală de a colecta deșeurile menajere și vor putea fi verificate.
  7. Desigur vor putea fi depistate și multe alte nereguli pe care la redactarea acestui articol nu le putem intui.

 

Pentru această inițiativă proiectanți din cadrul ministerului lucrărilor publice vor realiza proiecte și le vor înainta domnului Dacian Cioloș și grupului parlamentar RENEW EUROPE ca program pilot iar solicitarea de finanțare va fi una nerabursabilă.

 P.S: Prezenta scrisoare deschisă rămâne de actualitate și se va regăsi în paginile ziarului nostru până când entitățile vizate vor intra in legalitate.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close