Social

Petele din cartea imaculată a Gabrielei Firea

Gabriela Firea se laudă că viața și cariera sa sunt precum o carte, care este la îndemâna oricui și poate fi citită de oricine. Am căutat și noi, să vedem dacă lucrurile stau întra-adevăr așa, dar la deschiderea cărți am găsit altceva. De exemplu, am găsit că, colegul său de partid, Aurelian Bădulescu, deși dă dovadă de un caracter care are doar două componente, nesimțire și brutalitate, pe care le folosește în campania electorală pentru al anihila fizic contracandidatul doamnei Firea, nu am auzit-o pe aceasta să i-a atitudine împotriva acestei mârlănii sau să se delimiteze de acte și acțiuni barbare, care în fond au reprezentat un serviciu pentru domnia sa. De asemenea nu am auzit să i-a atitudine împotriva lui Daniel Florea, care prin metode stalinist comuniste, a încercat să perturbe campania electorală a lui Nicușor Dan, contracandidatul doamnei Firea. La aceste capitole mai adăugați în cartea dumneavoastră:  Miile de locuințe neracordate la utilități, canalizarea esecrabilă, traficul și poluarea din București. Desigur am mai fi avut multe de adăugat, dar vi-sau terminat paginile, așa încât vom fi nevoiți să scoatem mai multe volume pentru a expune toate problemele care au rămas ca acum 4 ani. În continuare vă expunem ceea ce crede, Gabriela Firea despre ea însăși, și în acest sens cităm ultima sa postare de pe pagina sa de facebook:

 

„Keep calm! Am fost si raman pro-testare! Raspund prezent oricarui tip de test. Viata si activitatea mea sunt carti deschise. S-au straduit diversi sa-mi rescrie biografia dar au obtinut efectul contrar. Oamenii nu pot fi pacaliti. Adevarul este mai puternic decat orice strategie costisitoare de campanie.

Daca ar fi cumparat masti, dezinfectanti si alte lucruri folositoare din milioanele aruncate in campanie, ar fi avut cu totii mai mult de castigat.

Mi-am facut toate testele solicitate pana acum. Raspund prezent si celor propuse azi, precum si celor viitoare.

Ii astept si pe ceilalti inscrisi in cursa pentru Primarie sa procedeze la fel.

Tratament egal, da?

In 4 ani, am fost cea mai controlata persoana publica iar institutia pe care o conduc cea mai verificata. Am iesit mereu bine din toate aceste evaluari, audituri, anchete, cercetari.

De aceea, toate defaimarile aruncate in spatiul public, in ultimele zile, se vor risipi de luni ca praful in neant.

Deci, haideti cu totii la teste. De oricare! Eu ma prezint! Unde? Cand?”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close