Social

Optsprezece cetățeni străini, ascunşi in TIR-uri, depistați de polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 18 cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu profile și țevi metalice.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean turc, respectiv un român, aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în Ungaria și România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile și țevi metalice pentru societăți din Germania și Ungaria.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, optsprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan și Afganistan, cu vârste cuprinse între 14 și 30 ani.

În ambele situaţii, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close