Social

Nicușor Dan mizează pe secolul 21, Gabriela Fire pe epoca primitivă

După ce PSD-ul și-a etalat mojiciile nesimțite prin Aurelian Bădulescu și Daniel Florea, Nicușor Dan își dorește una sau mai multe dezbateri pe picior de egalitate cu Gabriela Firea. Nicușor Dan mizează pe faptul că, Gabriela Firea are un comportament mai elegant decât cele două brute mai sus enunțate. No cei de la Gazeta Civica ne exprimăm reserve în acest sens, ba mai mult credem că cei doi (Bădulescu și Florea) au fost puși chiar de Gabriela Firea să comită acte de barbarie comparabile cu comportamentul social al indivizilor din epoca primitivă.  În continuare vă expunem apelul de pe Facebook care Nicușor Dan îl face  către Gabriela Firea pentru a participa la una sau mai multe dezbateri echitabile pentru a le oferi bucureștenilor posibilitatea de a alege în cunoștință de cauză.

„Așa cum bănuiam, candidatului Firea îi este frică să iasă într-o dezbatere publică alături de mine, în condițiile în care suntem singurii candidați cu șanse de a câștiga alegerile, care se desfășoară într-un singur tur.

Înțeleg că azi, în ședința CGMB, a respins această dezbatere. Mai înțeleg că prim-vicepreședintele PSD preferă să mimeze, însă, o dezbatere cu mai mulți candidați, preferații săi, la care să cheme angajați cu carnet de partid ai STB și Termoenergetica, să perturbe discuțiile, după modelul Bădulescu și Florea.

Nu am o problemă cu locul ales, poate fi oriunde, inclusiv la sediul PSD. Vin oriunde, și la STB și la Termoenergetica. Singura condiție este să fie o dezbatere 1 la 1, care să permită publicului să vadă față în față singurii candidați cu șanse și soluțiile pe care aceștia le propun bucureștenilor.

Cred că este o chestiune de bun simț, în condițiile în care alegerile locale nu se organizează în două tururi, iar toate sondajele arată o polarizare puternică a voturilor, între primii doi candidați. Practic, ne aflăm într-o situație de tur 2.

Sigur, nu mă aștept de la Gabriela Firea să participe. Strategia ei este să mintă în medii controlate, în care nu o poate contrazice nimeni și să arunce milioane de euro din banii bucureștenilor pentru propagandă politică.

Voi insista până la final ca această dezbatere, una sau mai multe, să aibă loc. E timpul ca Gabriela Firea să răspundă pentru minciunile repetate cu privire la realizările inexistente din București.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close