Social

Mârlanii neciopliți din parlamentul României

 

În parlamentul României există un „segment” de parlamentari care prin comportamentul pe care îl etalează, dau dovada că, au un caracter josnic și educație „ioc”. De fapt, foarte mulți parlamentari au un comportament de MÂRLANI NECIOPLIȚI, care dintr-o greșeală „fatală” au ajuns în parlament. Despre acest aspect ne relatează Ana Birchall în ultima sa postare:

 

„Toti acesti parlamentari ar trebui zburati din Parlament! Urgent! Sper ca macar conducerea Parlamentului sa se autosesizeze si sa ia masurile care se impun daca sefii lor de partid nu o fac! Rusinos, ilegal si nedemn comportament! Ce cauta astfel de specimene in Parlament??

“Şedinţa comună de dezbatere a bugetului pe anul 2021, desfăşurată în Parlament, nu a fost marcată doar de ieşiri din decor, insulte şi jigniri, ci şi de un alt fenomen: mai mulţi parlamentari PSD şi AUR au fost surprinşi în flagrant în noaptea de luni spre marţi de către colegii lor de la USR-PLUS în timp ce votau la două cartele diferite la amendamentele depuse la legea bugetului.””

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close