Social

Însurat de 7 ori, Tăriceanu se vrea reper de moralitate pentru români?

Tăriceanu laudă infrastructura economică a bucurestiului de parcă ar fi proprietatea sa. Desigur Bucureștiul are multe repere economice de referință la nivel național, dar acest lucru nu se datorează unuia ca tăriceanu, care deși se declară „liberal” se află mereu în combinație cu cei de la PSD.  Singurele repere la care a pus umărul Tăriceanu sunt cele care au vizat hăcuirea justiției și creearea legislației necesare pentru ca reprezentanții ciumei roșii să beneficieze de pensii și salarii nesimțite. Un alt capitol la care Tăriceanu s-a remarcat ca fiind un lider incontestabil, este cel în care adevărul este distorsionat și minciuna reprezintă singurul adevăr. În continuare vă lăsăm să analizați ultima postare a lui Tăriceanu de pe Facebook-ul personal, care nu știm ce relevanță poate avea.

 

 

 

 

„Bucureștiul are toate șansele să devină orașul în care să ne placă să ne creștem copiii, pentru că are toate ingredientele necesare: un număr suficient de mare de locuitori bine instruiți, cele mai prestigioase universități ale țării, instituții culturale recunoscute internațional. Bucureștiul produce un sfert din PIB-ul național și are cel mai variat și solid sistem bancar. Aici își au sediile centrale cele mai mari companii din țară și numărul cel mai mare de IT-iști.

DEPINDE DE NOI SĂ FIM CAPABILI SĂ COAGULĂM RESURSELE NECESARE PENTRU DEZVOLTARE.

Noi, la ALDE, avem un plan despre cum putem îmbina păstrarea orașului vechi cu nevoia de modernizare și de dezvoltare a orașului nou, dar și echipa care îmbină experiența cu entuziasmul tinereții și care poate duce la bun sfârșit acest plan.

Vă așteptăm alături de noi pentru a face împreună călătoria de la Micul Paris la Marele București!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close