Social

Ilegalitățile viceprimarului (cu atribuții de primar) de Alba Iulia – Voicu Paul

Locuitorii Municipiului Alba Iulia ca de altfel toți locuitorii României plătesc impozite și taxe. (pentru apartamente, pentru mașină, casă sau terenuri) primarul Voicu Paul consideră că banii adunați în acest mod pot fi cheltuiți în mod discreționar de către domnia sa. În acest sens conform comunicatului de presă al USR+PLUS Alba Iulia, Biroul electoral județean. (BEJ). L-a obligat pe Voicu Paul să intre în legalitate. Îl informăm pe această cale pe, Voicu Paul că banii publici proveniți din impozite și taxe trebuie cheltuiți pentru investiții și programe sociale cu adresabilitate pentru locuitorii din Alba Iulia și nicidecum pentru a-și face campanie electorală ca să devină primar.

ȘI DE CE SĂ DEVINĂ PRIMAR? Ca să fure în continuare din banii publici?

Considerăm că locuitorii din Alba Iulia au inteligența prin care să nu-i acorde votul unui hoț care fură din impozitele și taxele locale, bani pentru interes personal.

 

COTIDIANUL NAȚIONAL GAZETA CIVICA îl informează pe Voicu Paul că pentru campania electorală poate folosi bani din conturile partidului, din partea căruia candidează.

  • De asemenea poate folosi bani din propriul salariu sau dintr-o rezervă provenită dintr-o afacere anterioară.
  • Cu banii săi personali, Paul Voicu își poate finanța campania electorală sau poate sponsoriza ceea ce consideră că îl ajută în demersul său pentru a deveni primar. Din partea cotidianului GAZETA CIVICIĂ , un mesaj pentru Voicu Paul: „I-ați LABA din bugetul primăriei Alba Iulia, pentru că nu sunt banii tăi ci sunt banii locuitorilor din Alba Iulia”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close