PoliticăSocial

Iată ce acțiuni de sabotaj se pregătesc împotriva celor de la USRPLUS

Cel mai mare dușman împotriva celor de la USRPLUS este Klaus Iohannis, care s-a dovedit a fi un politician corupt care nu-și poate justifica achiziționarea celor 7 case din salariul de bugetar. În egală măsură împotriva celor de la USRPLUS luptă toată clasa politică care a jefuit România după revoluție: PSD-PNL-UDMR-PMP-PRO-ROMÂNIA-ALDE-PPUSL. Cei de la AUR se vor un partid nou, dar au în componență membri cu probleme penale și sunt percepuți ca extremiști. Vechile partide politice în frunte cu Klaus Iohannis s-au obișnuit să fure din banul public fără să fie deranjați de justiție sau de vreun partid politic. Din aceste motive, USRPLUS nu va mai fi acceptat la guvernare. Aceasta este o informație pe surse, care ne-a mai comunicat următoarele: 

  • Împotriva celor de la USRPLUS va începe o puternică campanie de denigrare. În primul rând se va zice că, Clotilde Armand a fraudat alegerile de la sectorul1. Desigur aceasta va fi o minciună nesimțită pentru că, chiar dacă Clotilde Armand ar fi fost în sala unde se aflau sacii cu voturi, acest aspect este fără importanță. De ce? Pentru că  după încheierea procesului de votare sunt încheiate procese verbale în fiecare secție. Procesele verbale sunt predate la Biroul Electoral care le centralizează și pe baza acestora este declarat câștigătorul. FOARTE IMPORTANT. Câte o copie a procesului verbal ce se predă la biroul electoral o au și partidele, iar acea copie este semnată de reprezentanții tuturor partidelor din secțiile de votare. Faptul că, Clotilde Armand a fost filmată în încăperea unde erau depozitați sacii cu voturi, este lipsit de importanță, întrucât nu ar fi putut să facă nimic cu buletinele de vot pe care le-ar fi sustras de acolo. De ce? Pentru că buletinele de vot au fost depozitate în acea încăpere după numărarea voturilor și după încheierea proceselor verbale semnate inclusiv de marele contestatar, Daniel Tudorache și PSD.
  • Un alt atac al lui Iohannis și a vechilor partide politice se va îndrepta împotriva lui Dan Barna, pentru presupuse ilegalități cu fonduri europene prin care ar fi defavorizat persoane cu dizabilități. Despre acest lucru s-a mai scris și s-a vorbit mult. Ce este de reținut este faptul că, asupra acestor acuzații procurorii au închis de două ori acest dosar cu decizia neînceperii urmăririi penale (NUP), întrucât fapta nu există. Actualmente acest dosar a fost redeschis a treia oară și se află la DNA. Dacă Iohannis își va pune șefi la parchete obedienți, se vor căuta alte soluții pentru acest dosar. Și chiar dacă nu vor fi găsite elemente care să-l încrimineze pe Dan Barna, va fi un mod de a denigra USRPLUS și pe Dan Barna. 
  • În mod laș și mișelesc, în campania prezidențială din 2019, Klaus Iohannis s-a folosit de o parte ticăloasă a presei (RISE-PROJECT, România TV, Antena3, Realitate PLUS), pentru al denigra pe Dan Barna. Totul a fost un foc de paie, întrucât de atunci au trecut 2 ani și nu am văzut nimic concret care să-l încrimineze pe Dan Barna. A mai existat un moment atunci când a fost demis Vlad Voiculescu și când Dan Barna a fost foarte vocal împotriva acestei decizii. La acel moment, din nou a fost reactualizată treaba cu dosarul lui Dan Barna. 

Concluzie Finală: Aceste metode ticăloase de tip stalinist folosite de Klaus Iohannis și vechile partide politice ar putea fi eliminate dacă s-ar respecta articolul 134 aliniat 1 din constituție care prevede:

Art .134 – Atribuţii

(1) Consiliul Superior al Magistraturii propune Preşedintelui României numirea în funcţie a judecătorilor şi a procurorilor, cu excepţia celor stagiari, în condiţiile legii.

  • În acest mod ar fi eliminat factorul politic la numirea magistraților (Ministrul Justiției, care provine dintr-un partid politic). Cei care susțineți lupta onestă a celor de la USRPLUS împotriva clasei politice corupte, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close