Social

Gabriel Stanciu, omul care vrea să schimbe în bine viața locuitorilor Județului Olt

Județul Olt la nivel național este unul dintre județele fruntașe în ceea ce privește prezența la vot. Doar că în acest județ marea majoritate a populației votează fără a se informa în prealabil. Desigur și în Olt ca de altfel în toate județele României, PSD-ul și acoliții săi (ALDE, PPUSL, PRO-ROMÂNIA, și PMP), promovează o campanie de dezinformare și de intoxicare a populației cu minciuni nesimțite despre cei care doresc să schimbe în bine fața României. Unul dintre oamenii care muncește pentru semeni săi și care merită aprecieri este Gabriel Stanciu. Munca lui Gabriel Stanciu vizează implementarea unor proiecte de infrastructură care vor avea ca rezultat final dezvoltarea economică a județului Olt în ansamblu și care constituie „o cărămidă” la marele proiect de dezvoltare al infrastructurii naționale. În continuare vă expunem exemplu de civism, de care dă dovadă Gabriel Stanciu. Unul dintre proiectele pentru care Gabriel Stanciu s-a zbătut, este cel pe care l-a făcut public pe facebook-ul personal și pentru care primește toate aprecierile COTIDIANULUI GAZETA CIVICA:

 

 

„Proiectul “Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport naval în porturile din afara rețelei TEN-T – Port Corabia” a fost depus pentru dezbatere publică, astăzi, 02.09.2020, de către Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale S.A Giurgiu.

Așa cum am promis, proiectul Portului Corabia a intrat în linie dreaptă și sunt convins că Agenția pentru Protecția Mediului Olt va acorda un aviz favorabil, urmând ca ulterior să se obțină finanțarea și să fie scos la licitație.

Îmi doresc o dezvoltare a orașului din care provin, implicând-mă activ în susținerea și realizarea tuturor proiectelor ce deservesc județul Olt.
#CorabiaOrasDezvoltatDeLiberali

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close