Social

Eugen Nicolicea reprezentant de seamă al ciumei roșii

În cele 5 mandate de parlamentar pe care le-a deținut, Eugen Nicolicea s-a „remarcat” ca fiind un luptător feroce împotriva statului de drept, împotriva recomandărilor din MCV, ale grupului GRECO și ale comisiei de la Veneția. Preocuparea sa de bază a fost aceea de a mutila legile justiției în folosul politicienilor corupți din PSD și din celelante partide pentru ai scăpa de pușcărie. De fapt prin legile pe care le-a elaborat împreună cu cei din PSD și Alde, Eugen Nicolicea avea 5 obiective.

  1. Anihilarea instituțiilor care luptă împotriva corupției.
  2. Emiterea unor legi prin care faptele de corupție ale politicienilor să nu poată fi sancționate.
  3. Privilegiile și funcțiile publice deținute de politicieni corupți să poată fi păstrate în continuare.
  4. Cele furate de politiceni corupți să nu poată fi confiscate de statul român și să fie păstrate în continuare de cei care le-au furat.
  5. A luptat de asemenea pentru salariile și pensiile nesimțite ale burgheziei bugetare.

Cam la atât se rezumă activitatea lui Eugen Nicolicea în parlamentul României, de unde până în prezent a încasat peste 150 miliarde lei vechi, bani proveniți din taxele și impozitele plătite de poporul român. Îi facem o întrebare acestui individ, celor de la ALDE, PSD și PRO-ROMÂNIA: Ce caută membrii voștri în parlament? Vă facem această întrebare întrucât în parlamentul României ar trebui să se afle cei care reprezintă  poporulul român,  și nu cei care îi înșeală pe cetățeni cerându-le votul dar, care din pozițiile pe care le câștigă în urma votului apără de fapt interesele burgheziei bugetare și ale ciumei roșii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close