Social

DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Silviu Nicu Macovei (Grupul parlamentar al PSD) Parlamentarii ieşeni ai PNL şi USR ar trebui să umble cu măşti pe faţă de ruşine!” spune viceliderul deputaţilor social democraţi!

Oportunismul şi setea de putere i-a făcut pe parlamentarii arcului guvernamental să pună umărul la a ţine în funcţie un guvern care şi-a dovedit clar limitele. Aceşti guvernanţi sunt clar incompetenţi.

Au dovedit-o şi cu PNRR, şi cu gestionarea pandemiei şi cu îngroparea agriculturii româneşti. Nu au reuşit să implementeze nici măcar un singur punct din programul de guvernare. Dar pe lângă asta, cred sincer că sunt şi unii ticăloşi! Plafonarea pensiilor, nerespectarea legii cu privire la alocaţiile pentru copii, minciuna premierului că trăim bine, dar nu ne dăm seama, toate acestea reprezintă mai mult ca o simplă ignoranţă, sunt decizii premeditate!

Responsabilitatea susţinerii unui guvern care ignoră Iaşul aparţine parlamentarilor PNL şi USR. Aş vrea să îi aud pe parlamentarii PNL şi USR de Iaşi ce argumente au ca să ţină în braţe un astfel de guvern catastrofal? Vor ieşi să ne spună că avem autostradă, dar nu o vedem? Că vom avea capete la A8 dar că nu vor începe din Iaşi? Ne vor spune că actualii miniştri sunt extrem de competenţi, dar că tot din cauza PSD nu se fac investiţii la Iaşi? În orice statistică ne uităm, Iaşul este la coada oricărui clasament cu privire la proiecte şi bani pentru investiţii. Pentru ce au girat acest guvern care ignoră unul dintre cele mai mari judeţe din ţară? Ce investiţii majore au adus aceşti parlamentari PNL şi USR la Iaşi?PSD nu va înceta să facă opoziţie fermă la actuala coaliţie guvernamentală şi că o nouă moţiune de cenzură pare să devină inevitabilă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close