Social

De ce domnule Orban?

În toată perioada cât PNL s-a aflat în opoziție a criticat metodele PSD-ului care vizau accederea în funcțiile publice care se făcea prin numiri politice. Desigur acest comportament este unul nociv și sfidător și pe bună dreptate este dezavuat de electorat. Odată ajuns la guvernare PNL-ul marșează pe aceleași metode folosite de PSD. O întreagă armată de protejați ai PNL-ului au fost numiți de Orban în diferite funcții publice la nivel central și în provincie. Vă facem o întrebare domnule Orban: De ce posturile din sectorul public nu sunt ocupate pe bază de concurs? Stiți oare că acest lucru este dezaprobat de electoratul PNL? Stiți că în condițiile în care după alegeri veți face alianță cu USR-PLUS nu veți mai putea acest lucuru? Stiți că USR-PLUS luptă și va lupta împotriva practicilor PSD-iste iar ca aliat la guvernare pentru PNL va juca rolul de jandarm și vă va obliga să renunțați la aceste practici retrograde? știți domnule Orban că numirile politice în funcțiile publice provoacă iritare și dezaprobare majoră în rândul cetățenilor români?

Vă dau două exemple pragmatice: De ce nu s-a scos la concurs postul de director la metrou și postul de șef ANPC? Oare aceste două posturi nu puteau fi ocupate de cetățeni români care să aibă expertiză și să nu fie în poziție de drepți în fața unui șef de partid?

v-am dat doar aceste două exemple deși am putea enumera sute. Dacă vreți votul românilor domnule Orban renunțați la aceste practici pentru care ar trebui să vă fie rușine.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close