Social

Dan Barna dezvăluie cine patronează frăția hoției și a iresponsabilității

Dan Barna, dezamăgit de nesimțirea politică a lui Klaus Iohannis și de „curvărăseala politică” de la PNL, face o avancronică a zilei de luni, 22 noiembrie 2021. Pe această temă, vă expunem în continuare ultima sa declarație publică: 

„Președintele României a convocat “consultări” pentru luni la Palatul Cotroceni. La sfârșitul zilei va explica, probabil, de ce mai dă o șansă PSD.

Văzusem ieri o imagine cu Florin Cîțu și Marcel Ciolacu negociind viitorul guvern și cred că trebuie pusă un pic în context.
Guvernul care se negociază acum între PNL și PSD își are originea într-o tentativă de hoție. Stelian Ion nu greșise cu nimic în fața oamenilor și a propriei conștiințe dar, pentru că a vrut să prevină o ilegalitate, a fost pedepsit de Florin Cîțu.
Acum Florin Cîțu și PNL aduc PSD la guvernare deși au jurat că nu vor face așa ceva. E ridicol și e trist.
Concluzia e simplă: PSD și PNL sunt împreună pentru că vor să cheltuiască banii publici fără să dea socoteală nimănui. Sunt împreună pentru că nu vor o justiție corectă. Sunt împreună pentru că sunt mai aproape unul de altul decât de oamenii acestei țări.
Sub înaltul patronaj al președintelui Klaus Iohannis, cu știința și aprobarea lui, România va fi guvernată de o frăție a hoției. O frăție a iresponsabilității și a nepăsării față de banul public.
USR e singura alternativă democratică la această guvernare. Am arătat că știm să guvernăm, știm să facem și opoziție.

Și să nu se îndoiască nimeni, vom face opoziție.

Așa cum se cuvine.”

Articole similare

Un comentariu

  1. Multa lume nu crede in rolul opozitiei. Eu cred ca si in opozitie ca si la guvernare ai un rol foarte important . Trebuie sa muncesti mult in opozitie si sa o faci in asa fel incit sa taxezi toate greselile factorului de la putere . Sa explici mai mult si sa comunici mai mult . Dar sa nu faci critica nefondata de dragul criticii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close