Social

Dacă această persoană va fi nominalizată pentru funcția de premier, este posibil să asistăm la un val de proteste fără precedent

Astăzi demarează negocierile pentru formarea unei majorități și investirea unui guvern stabil. Formal, cei de la PNL au anunțat că, vor avea negocieri și cu cei de la USRPLUS. De ce spunem formal? Pentru că guvernul ce urmează a fi investit va avea ca, componență membrii PNL, PSD și UDMR. Această majoritate a fost hotărâtă de Iohannis, deși în rândul PNL-ului sunt multe organizații care vor refacerea coaliției cu cei de la USRPLUS. Dorința organizațiilor care vor refacerea coaliției cu USRPLUS este bine gândită, întrucât cei de la USRPLUS nu pun condiții și nu au cerințe atât de mari, cum au cei de la PSD.

Prima condiție de negociere a PNL-ului este ca, nominalizarea de premier să se facă din rândul PNL-ului. La rândul său PSD-ul, are ca primă condiție obținerea postului de premier. Dacă Iohannis va face greșeala să numească un premier de la PSD, se preconizează că vom asista la un val de revolte fără precedent. Finalizând putem afirma cu certitudine că, vom avea un guvern cu o componență PNL-PSD-UDMR-Minorități. Toate acestea se vor fi întâmplat la ordinul lui Klaus Iohannis, care are o ură nemărginită față de cei de la USRPLUS. Ura lui Iohannis față de USRPLUS are o motivație: Cu cei de la USRPLUS nu se poate negocia furtul din banul public, ori Iohannis împreună cu soția sa, Carmen Iohannis sunt un cuplu corupt, avid de lux și de călătorii costisitoare din banii românilor. Comportamentul lui Carmen și Klaus Iohannis reprezintă o sfidare față de poporul român, motiv pentru care îi transmitem lui Klaus Iohannis, că ne este scârbă și greață de comportamentul său. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close