Social

Cum sa scanezi camera, masina, biroul cu un dispozitiv electronic de spionaj utilizand detectorul de frecventa radio?

Dispozitivele de ascultare sau erorile ascunse sunt utilizate nu numai de guvern, ci si de intreprinderi si persoane care doresc sa monitorizeze sau sa spioneze pe altii.

 microfoane spion

microfoane spion

 

In timp ce unele dintre aceste microfoane spion sunt atat de avansate din punct de vedere tehnologic incat sunt aproape nedetectabile, majoritatea erorilor pot fi descoperite cu relativa usurinta datorita dependentei lor de sursele de alimentare si de semnalele radio. Pentru a stabili daca un dispozitiv de ascultare a fost instalat in casa, biroul sau vehiculul tau, trebuie sa examinezi toate sursele de alimentare si sa cauti frecvente radio in zona.

Verificarea surselor de energie

Scoate toate placile de deschidere si placile de comutare din piesa pe care o cauti. Cu placa indepartata, observa gaurile dreptunghiulare care contin un set de fire in peretele din spate. Aceste gauri sunt locatii majore pentru dispozitivele de mascare, deoarece ofera acces usor la o sursa de alimentare: fire. Acum lumineaza cu lanterna in fiecare dintre gaurile din perete. Vei cauta doar in cabluri. Daca devii constient de ceva care pare suspect sau deplasat, nu-l atinge niciodata. Contacteaza oamenii legii si spune-le ce ai gasit.

Pasul 1

In mod similar, examineaza orice alte surse de alimentare care ar putea fi prezente in camera, cum ar fi cutii de sigurante si corpuri de iluminat. Din nou, daca descoperi ceva, suna la politie.

Pasul 2

Verifica, de asemenea, mansardele si spatiile de accesare cu crawlere. In aceste locuri exista de obicei o multime de cabluri goale, o sursa de alimentare usor accesibila.

Calibrarea detectorului de frecventa radio:

Pasul 1

Porneste detectorul de frecventa radio (bug) rotind discul si aseaza-l pe o suprafata neteda. Ar trebui sa inceapa sa bipaie repede.

Pasul 2

Roteste butonul detectorului de frecventa radio pana cand bipul se opreste complet.

Pasul 3

Efectueaza un apel de la unul dintre telefoanele tale mobile la celalalt in timp ce stai chiar langa detectorul de frecventa radio. Ar trebui sa inceapa din nou sa bipaie repede.

Pasul 4

Indeparteaza-te de detectorul RF mentinand in acelasi timp conexiunea telefonului mobil deschisa. Detectorul ar trebui sa continue sa emita un sunet, dar mai treptat, cu o rata de aproximativ 12 batai pe minut. Daca bipul suna mai lent decat aproximativ 160 de batai pe minut pe secunda, roteste usor discul pentru a-i creste sensibilitatea. Daca bate mai repede decat 120 de batai pe minut, coboara usor cadranul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close