Social

Continuăm să asfaltăm străzile de pâmânt din Chitila Triaj

Continuăm să asfaltăm și să modernizăm străzile de pâmânt din zona Chitila Triaj. Construim de la zero străzile, canalizările și trotuarele pentru pietoni. Un cartier care a fost ignorat de administrația locală în ultimii 30 de ani.

“Suntem o capitală europeană, ulițele nu au ce căuta aici. Strada Buclei era una dintre ele, plină de noroi, primăvara asta, total schimbată după primul strat de asfalt,” a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Muncitorii au turnat săptămâna trecută primul strat de asfalt pe străzile Poiana Ursului și Medrești din cartierul Chitila Triaj. Operațiunea face parte dintr-o acțiune mai amplă de modernizare a mai multor străzi din această zonă și constau în asfaltarea sistemului rutier, construirea de trotuare și realizarea canalizărilor pluviale.

Lucrările de modernizare au început la sfârșitul lunii mai și au implicat așternerea unei fundații din balast și a unui strat de piatră spartă. La final, cele opt străzi vor avea două straturi de beton asfaltic.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close