Social

Codrin Ștefănescu un ciocoi al burgheziei bugetare

Conform celor de la RiseProject, Codrin Ștefănescu a vândut un teren  cu 4 milioane euro. Banii au fost încasați ilegal, întrucât terenul aparținea de drept statului român, adică tuturor cetățenilor acestei țări. Conform sursei mai sus citate, s-a ajuns în această situație datorită „neglijenței” a unor reprezentanți ai statului român, pe care îi suspicionăm de „complicitate pasivă”. Acest teren este situat lângă depoul militari și a fost cumpărat de omul de afaceri, Alin Nicolae. Lăsând la o parte latura afacerii care picanteriile și istoricul său, două concluzii se desprind și sunt relevante:

  1. Codrin Ștefănescu, fie și doar din punct de vedere moral, se dovedește a fi un nenorocit care s-a îmbogățit cu o proprietate publică, dar care așa după cum mai sus am enunțat, dintr-o delăsare și o nepăsare a reprezentanților statului român, pe care o considerăm suspectă și complice, acest teren a ajuns să fie vândut de Codrin Ștefănescu.
  2. Alt aspect care este relevant, este acela că, Codrin Ștefănescu s-a dovedit a fi un „Jnapan”care este avid de putere și de avere. Pentru acest individ politica constituie doar un mod de înavuțire rapidă și ilegală, chiar dacă această ilegalitate este percepută doar din punct de vedere moral.

„Ideologia politică” a lui Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu s-a dovedit a fi un zero barat din punct de vedere al ideologiei politice, întrucât în „cariera sa de politician”, s-a dovedit a fi un traseist care a trecut pe la PRM, pe la PARTIDUL CONSERVATOR, și la PSD. În aceste condiții putem afirma cu certitudine că, Codrin Ștefănescu își reprezintă doar interesele sale de „Om” lipsit de sentimentul omeniei. Tot în acest sens putem afirma fără să greșim că un astfel de individ nu are nimic comun cu marea masă a cetățenilor români, care au o condiție puțin peste limita subzistenței și care își doresc o autentică social-democrație. Din aceste motive îi recomandăm lui Codrin Ștefănescu să păstreze pentru acasa la el proiectele politice pe care le are și să îi lase în pace pe români.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close