Social

CERCETAȚI PENTRU CONTRABANDĂ, DELAPIDARE, FURT ȘI TĂINUIRE

Trei bărbați au fost depistați în flagrant delict de polițiștii de la transporturi în timp ce ar fi achiziționat 275 de litri de combustibil de la personalul unei nave sub pavilion românesc. Ulterior, în urma perchezițiilor domiciliare, au mai fost descoperiți peste 7.500 de litri de combustibil, 6 ambarcațiuni și bani.

 

La datele de 16 și 17 septembrie a.c., polițiști Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat  30 de percheziții domiciliare, în județele Constanța și Ialomița, la persoane bănuite de constituire de grup infracțional organizat, contrabandă, delapidare, furt și tăinuire.

 

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 5 motoare de barcă, 71 de unelte de pescuit, 6 ambarcațiuni, peste 7.500 de litri de combustibil, 71 de pachete cu țigarete fără timbru fiscal, 1 sabie confecționată artizanal, 1 pistol cu aer comprimat, precum și 7.910 euro, 4.100 de lei și aproximativ 8.000 de kilograme de cereale.

 

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 57.000 de lei.

 

32 de persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța, precum și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița.

În cursul zilei de 17 septembrie a.c., Direcția Generală Anticorupție a efectuat 10 percheziții domiciliare, în aceeași cauză, la persoane bănuite că ar fi participat la activitatea infracțională.

 

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close