Social 2

DECLARAŢIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Marian Mina (Grupul parlamentar al PSD) Actuala guvernare ne oferă doar basme liberalo-progresiste privind marile proiecte de infrastructură

Atunci când #PSD a plecat de la guvernare, pentru autostrada Tg. Neamţ – Iaşi erau patru ofertanţi care doreau să construiască în parteneriat public-privat.

 

 

Este vorba despre metoda prin care statul poate să se dezvolte fără să investească şi prin care mediul privat poate să facă afaceri cu statul fără să-l căpuşeze.Este singura modalitate pe care guvernele de dreapta nu au încercat niciodată să o utilizeze şi care a fost promovată intens în timpul guvernărilor social-democrate. Poveştile despre o dreaptă care dezvoltă mediul privat ca un Făt Frumos ce creşte armonios au fost, sunt şi vor rămâne la stadiul de basme liberalo-progresiste.Strategia este câştigătoare numai pentru progresiştii cu accente marxiste care au ajuns în urma unui concurs de evenimente să gestioneze destinele transporturilor şi infrastructurii din România.Va urma povestea cunoscută de toate guvernele care reprezintă pseudo-dreapta din ţara noastră. Nişte firme vor umple nişte hârtii cu explicaţii halucinante şi fără niciun fel de soluţie. Continuă epopeea studiilor de fezabilitate care îmbogăţesc băieţii deştepţi din zona transporturilor şi condamnă #România la sărăcie.Există un studiu de fezabilitate pentru Autostrada Moldovei. Punem pariu că vor apărea mai multe variante progresiste care vor umple arhivele Ministerului #Transporturilor şi nu vor putea să suplinească nevoile milioanelor de români care suferă din cauza lipsei unei autostrăzi în această zonă pe care USR + PNL nu o bagă în seamă de trei decenii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close