Social 1

Bănuit că ar fi sustras bani dintr-o societate comercială, reținut de polițiștii din Oradea.

Marți, 6 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați de reprezentanții unei societăți comerciale orădene că persoane necunoscute au pătruns în timpul programului de lucru într-un birou al societății și au sustras 2.050 de lei din încasările zilei.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de proximitate împreună cu polițiștii de ordine publică orădeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea.

 

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

 

*

 

Marți, 6 octombrie a.c., la ora 14.30, pe drumul județean 108 K, în localitatea bihoreană Bulz, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bulz împreună cu polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din Leș, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără a deţine aviz de însoţire a materialului lemnos.

 

Materialul lemnos fără documente legale, în valoare de 480,66 lei, a fost confiscat şi predat la Ocolul Silvic Crișul Negru Superior, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close