Satiră și umor politic

Victor Ponta face dezvăluiri în premieră despre șpaga de 30 milioane dolari, pe care a primit-o de la KAY MUNAI GAS

În cadrul redacției noastre avem un coleg care are capacitatea de a hipnotiza persoanele cu care i-a legătura. Acum două zile, colegul nostru, aflându-se într-un sejur la Istanbul, l-a întâlnit pe Victor Ponta, căruia i-a solicitat un interviu. Deși la început, Victor Ponta a fost șovăelnic, în final a acceptat solicitarea colegului nostru, care de la bun început a precizat că, dorește să îi i-a interviul sub hipnoză. În mai puțin de un minut, colegul nostru l-a hipnotizat pe Victor Ponta, după care a urmat interviul pe care vi-l redăm în continuare:

  • Reporter: Domnule Victor Ponta, în perioada cât a-ți fost prim-ministru, a-ți produs un prejudiciu în cuantum de 600 milioane dolari statului român. Cu această sumă i-ați favorizat pe cei de la KAY MUNAI GAS, care trebuiau să dea acești bani statului român pentru Rompetrol. Recunoașteți că, a-ți făcut o greșeală?

 

  • Victor Ponta: Nu am făcut nici-o greșeală, întrucât pentru cei 600 milioane de dolari, cei de la KAY MUNAI GAS mi-au dat o șpagă de 30 de milioane de dolari. Din acești bani, 20 de milioane i-am folosit pentru campania electorală la alegerile prezidențiale din 2014. Cu 5 milioane de dolari mi-am cumpărat o vilă în Istanbul, iar 5 milioane i-am depus la o bancă din Istanbul.

Reporter: Cine va ajutat să faceți toate acestea?

Victor Ponta: Nu m-a ajutat nimeni, în perioada respectivă i-am mințit pe români că, sunt accidentat la un picior și  merg la Istanbul să mă operez. De fapt, în Istanbul m-am întâlnit cu cei de la KAY MUNAI GAS, care după ce am deschis cont la o bancă din Istanbul, mi-au virat suma de 30 de milioane de dolari, reprezentând șpaga ce-mi aparținea. Imediat după virarea banilor mi-am cumpărat vila din Istanbul, iar restul de bani  i-am virat într-un cont secret, la o bancă din România. Din banii virați în România am retras sume de bani în mai multe tranșe pentru prezidențialele din 2014 pe care le-am pierdut în fața lui Iohannis. Sumele retrase pentru campania prezidențială au fost în total 20 de milioane dolari, plus 5 milioane vila din Istanbul s-a ajuns la totalul de 25 milioane dolari. În cont mi-au rămas încă 5 milioane de dolari. Din acești bani 200.000 dolari i-am cheltuit pe un sejur în Dubai de o lună de zile, după ce am pierdut alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. După sejurul din Dubai, am venit aici în Istanbul pentru a mă relaxa în vila ce îmi aparține și pentru a da interviuri în stare de hipnoză, iar când mă voi trezi voi realiza ce mare tâmpenie am făcut, lăsându-mă tradus de un jurnalist profesionist, al Cotidianului Național Gazeta Civica.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close