Satiră și umor politic

Ultimă Oră: Fără a se consulta cu cei de la USRPLUS, Florin Cîțu a aprobat revenirea lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției

Săptămâna trecută, Florin Cîțu a aprobat revenirea lui Tudorel Toader în cadrul ministerului justiției. Aprobarea vine în urma unei cereri scrise al cărui conținut l-am primit pe surse și vi-l redăm în continuare:
D-le PRIM-MINISTRU,
Subsemnatul Tudorel Toader vă rog să-mi aprobați revenirea în cadrul Ministerului Justiției pentru a-mi ridica mai multe bunuri persoanale care mi-au rămas în vestiar de pe vremea când eram ministru. Precizez că în vestiar am 4 cămeși, 5 perechi de izmene, 10 perechi de chiloți și pixul pe care îl vedeți în fotografia ce am atașat-o prezentei cereri. Deși aceste bunuri nu au valoare foarte mare, pentru mine reprezintă mult. Precizez că am făcut această solicitare, întrucât vreau să plec câteva zile la mare și nu vreau să mai cheltui bani pe chiloți. Solicitarea mea vine în contextul în care am trecut prin criza provocată de pandemie.
CU RESPECT, CEL CARE AR DORI SĂ MAI FIE MINISTRUL JUSTIȚIEI, TUDOREL TOADER.
Precizare Finală
Noi am intrat în posesia foto-copiei acestei cereri și pe aceasta am observat o pată roșie și o sămânță de roșie. Aceast aspect ne duce cu gândul că atunci când a scris această cerere, Tudorel Toader mânca o roșie din care i-a sărit zeamă și semințe.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close