Satiră și umor politic

TRIPLETA PANARAMELOR ȘI PROGRAMUL RABLA

Ajunse la vârsta deplinei maturități, Adriana Bahmuțeanu, Oana Lovin și Dana Budeanu, sunt vârful de lancie a lui, Gabriela Firea împotriva lui Nicușor Dan. Cele trei cucute au primit promisiunea de la, Gabriela Firea că vor fi beneficiarele unei hotărâri a consiliului general al PMB. Proiectul acestei ordonanțe a ajuns pe surse și în cadrul redacției noastre și avem toată disponibilitatea să vi-l facem cunoscut:

 

Sursă Foto: Info Actual
  • La articolul 1, Gabriela Firea a propus ca cele trei matracuci să fie introduse în programul „rabla” din motiv de refuz și audiență „ioc” pe video-chat.
  • Articolul 2 precizează că programul rabla se referă, la acordarea unei diplome în care să fie specificat următoarele: Fostă bunăciune, în urmă cu două „ere”, actualmente țață spurcată la gură.
  • Articolul 3 recomandă în mod expres, ca Oana Lovin să fie îndeaproape supravegheată, întrucât se pare că a rămas cu gura plină de „obiectul muncii” de pe video-chat și există pericolul să se „înece”.
  • Pe diploma lui, Adriana Bahmuțean se poate citi următoarele: „ Foaie verde de dudău și de tine îmi pare rău, dar a cam trecut timpul tău”.
  • Pe diploma lui, Dana Budeanu se poate citi următoarele: „am fost cândva și eu ceva, dar cum spuneam, a fost cândva”.

 

Sursă Foto: KmZ
  • Proiectul de hotărâre mai prevede, ca cele trei să joace în piesa de teatru „PANARAMELE SPUN LUCRURI PORCOASE”. S-a pus problema dacă cele trei refuzate de video-chat pot fi acuzate de ceva. Din ce ne-am documentat se pare că nu, întrucât acesta este modul lor de viață, pe care acum cu ocazia alegerilor locale și l-au etalat public. Am întrebat-o telefonic pe Gabriela Firea, ce va face în cazul în care va pierde alegerile;  A spus că e conștientă  că, în condițiile în care va pierde alegerile, va ajunge și ea în programul „rabla” dar ne-a declarat că ea nu se pierde cu „FIREA”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close