Satiră și umor politic

Stenograma incendiară cu aranjamentul dintre Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Pe surse am intrat în posesia unei stenograme cu dialogul halucinant dintre Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Această discuție a avut loc cu 3 luni de zile înainte de congresul PNL. În continuare vă redăm discuția celor doi: 

 • Klaus Iohannis, adresându-se lui Ludovic Orban: „Măi Ludovic, m-am gândit cum să fac, ca în 2024 să am un PNL cu același procentaj, ca în 2020”. 
 • Ludovic Orban: „Și cum v-ați gândit șefu?”
 • Klaus Iohannis: „Măi Ludovic, stratagema nu-mi aparține, ci reprezintă ideea unuia care m-a vrut cândva premier.”
 • Orban: „Vă referiți la Dan Voiculescu, care va propus pentru funcția de premier din partea USL, care era format din PNL,PSD ȘI PC?”
 • Iohannis: „Da, la Dan Voiculescu mă refer. Dânsul a venit cu următoarea propunere: Să-l înscriu în cursă pe Florin Cîțu și acesta să câștige șefia PNL împotriva ta. 
 • Orban: „Șeful, dar nu are nici-o șansă”. 
 • Iohannis: „Știu că nu are nici-o șansă, dar cu acordul tău vom vicia rezultatul, iar pe tine în fața opiniei publice și în fața presei te vom scoate ca fiind o victimă a mea și a echipei lui Florin Cîțu. Pentru acest lucru ne vom folosi și de televiziunile obediente nouă. 
 • Orban: „Șeful, până aici am înțeles, dar nu văd rostul acestei acțiuni?!?” 
 • Iohannis: „Măi Ludovic, chestiunea e simplă. Eu și echipa lui Cîțu, cu ajutorul PSD-ului și a borfașilor de la UDMR ne vom ocupa de furat. Da Orbane vom fura și din bugetul național, și din banii pe care îi vom primi de la Comisia Europeană. În toată această perioadă, eu, Florin Cîțu și apropiați acestuia vom deveni foarte antipatici și vom coborî vertiginos în sondaje. În paralel, tu îți vei da demisia din PNL și vei forma alt partid care se va vrea un partid integru, cu autentice valențe liberale. În fața presei și în fața opiniei publice, tu trebuie să te dai ca fiind liderul unui autentic PNL, care nu a mai suportat deviațiile de la valorile liberale ale lui Cîțu și ale mele. În acest mod, partidul pe care îl vei crea tu va crește vertiginos în sondaje și în 2024 voi putea să fiu propunerea de prim-ministru din partea partidului pe care îl vei crea tu Orbane”.
 • Orban: „Șefule ești genial. Prin această manevră, procentele care pleacă de la PNL nu vor mai fi înghițite de cei de la USRPLUS, ci vor intra în contul partidului pe care îl voi înființa”.
 • Klaus Iohannis: „Da măi Ludovic, așa este și reține că pentru toată treaba, din ce furăm, o parte consistentă o vom pune deoparte pentru tine.”

Discuția celor doi a fost întreruptă de Lucian Bode, care l-a sunat pe Iohannis și i-a spus: „Șefule din ce s-a furat de la podul dintre Brăila și Tulcea de pe facturile fictive, v-am pus deoparte 200.000 euro, să aveți pentru următoarea partidă de GOLF”. Ludovic Orban s-a retras cu aplecăciune, iar Iohannis încheind convorbirea cu Bode, i-a spus lui Orban că, îl va ține la curent cu cele ce trebuie să facă. Vă rugăm distribuiți borfășia celor trei politicieni aflați în slujba românilor. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close