Satiră și umor politic

Soția lui Dumitru Buzatu își vrea fiul parlamentar de Vaslui.

La bursa zvonurilor circulă informația potrivit căreia la insistențele soției, Dumitru Buzatu în calitate de stăpân al Vasluiului și-a propus să îl facă senator pe fiul său Tudor Buzatu. Problema care se pune este că Tudor Buzatu este afon între ale politici și ca realizări în viața personală este un zero barat. În schimb tatăl său are realizări pe care nu dorește nimeni să i-le egaleze: A reușit să claseze Vasluiul pe primul loc la nivel național în materie de sărăcie. La capitolul CEA MAI NENOROCITĂ INFRASTRUCTURĂ, județul Vaslui duce o luptă acerbă cu Teleormanul, Botoșaniul, Suceava și Iași, și totuși Dumitru Buzatu promite că datorită modului în care a hăcuit bugetul Județului Vaslui, are certitudinea că va ocupa primul loc și la acest capitol. Și la capitolul tinerilor care pleacă din țară, Vasluiul se situează tot pe primul loc. Gazeta Civica l-a căutat pe Tudor Buzatu pentru un interviu și iată ce ne-a declarat acesta: Reporter: „Tatăl dumneavoastră s-a remarcat prin faptul că și-a bătut joc de viața oamenilor din Vaslui și că de la an la an populația Vasluiului este tot mai îmbătrânită și mai săracă, cu ce măsuri veniți pentru a remedia această situație?”

Tudor Buzatu: „Știu că pare absurd dar eu vă spun că este loc și de mai rău, și pentru că tatăl meu s-a clasat pe primul loc la capitolele pe care le-ați spus, eu vă spun că vreau să mă clasez pe primul loc la toate.”

Reporter: „Nu credeți că procedând astfel, vă vor pleca toți locuitorii din Vaslui și nu veți mai avea din partea cui să fiți senator?”

Tudor Buzatu: „După cum știți libera circulație a persoanelor nu poate fi îngrădită, deci dacă vor pleca toți din Vaslui, o să vorbesc cu tata să le ceară celor de la PSD din parlament să dea o lege prin care eu să devin senatorul celor care au părăsit Vasluiul. Și încă ceva: Toți spun că infrastructura în județul Vaslui este la pământ, de fapt lumea vorbește în necunoștință de cauză, întrucât noi nu avem drumuri asfaltate dar avem drumuri de pământ. După cum știți fiecare senator are dreptul la mașină și șofer. Pentru a vă demonstra că sunt responsabil și nu vreau să fac risipă de bani publici, voi renunța și la șofer și la mașină. În schimb voi solicita să mi-se aprobe un elicopter și în acest mod am rezolvat și problema drumurilor din județul Vaslui, pentru că vă dați seama că nu mă vor mai interesa deloc.”

Reporter: „Este adevărat că vi s-a propus un rol de ELF în Stăpânul Inelelor?”

Tudor Buzatu: „Da, este adevărat. Eu m-am prezentat pe platoul de filmare dar regizorul i-a spus cameramanului uitându-se la mine (this is a pig by no means an elf)”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close