Satiră și umor politic

Șocant: Avem stenograma discuției dintre Fostul primar al sectorului 1 PSD-istul Daniel Tudorache și cei de la Romprest, prin care s-a stabilit sabotarea lui Clotilde Armand

Imediat după pierderea alegerilor (27 septembrie 2020), fostul primar al sectorului 1, PSD-istul Daniel Tudorache a pus la punct un plan diabolic prin care a dorit să-și recâștige postul din care a fost dat afară de votul cetățenilor. Deși la alegeri a avut oameni plătiți în secțiile de votare pentru a fura la greu, totuși diferența reală a fost de 77% Clotilde Armand, 23% Daniel Tudorache. Cifrele finale nu au arătat așa, întrucât oamenii lui Tudorache au furat la greu, dar totuși nu au putut suplini diferența uriașă cu care au pierdut alegerile. Din funcția de primar al sectorului 1, Daniel Tudorache câștiga lunar 5 milioane lei, BANI NEGRI pe care îi primea de la cei de la Romprest, cărora le-a oferit un contract de tip monopol cu o valoare de 15 ori mai mare decât cea reală și decât cea întâlnită în vreo altă localitate din România. La o lună de zile după ce și-a pierdut mandatul de primar, Daniel Tudorache a avut următoarea discuție cu cei de la Romprest:

Acționar Romprest: „Salut Daniele, mi-ai trimis un mesaj prin care ne ceri ajutorul, ce vrei să facem pentru tine”?

Daniel Tudorache: „Vă cer să nu mai ridicați gunoiul din sectorul 1, pentru ca lumea să se revolte împotriva lui Clotilde Armand, vă informez că am plătit șpagă grasă celor de la Antena3 și România TV, la Realitatea și la B1 TV, lui Silviu Mănăstire pentru a o denigra pe Clotilde Armand și pe Vlad Voiculescu, voi ce spuneți mă puteți ajuta???

Acționar Romprest: „Normal că te putem ajuta, în plus de aceasta ca și bonus îți facem un servicu suplimentar. Avem mulți angajați care vor sta degeaba în perioada cât nu se va ridica gunoiul. Pe acești angajați îi vom plăti cu salariu întreg pentru a căra gunoaie din alte sectoare, în sectorul 1”.

Daniel Tudorache: „Fraților treaba este bună, voi sabotați-o cu gunoaiele, eu mă ocup să plătesc linșajul mediatic la posturile TV pe care le-am enunțat.”

Acționar Romprest: „Daniele vorbește cu cei de la TV despre care ne-ai spus și spunele să-și intensifice linșajul mediatic asupra lui Clotilde Armand, pentru că suntem hotărâți să finanțăm și noi această acțiune”.

Discuția ar mai fi continuat, dar Daniel Tudorache a fost chemat să asiste cum, 290 de autoutilitare sunt umplute ochi cu gunoaie pentru a fi trimise în sectorul 1.

Articole similare

Un comentariu

  1. Cu Cît o fi plătit PSD Admin FB Ro pentru a restricționat pe cei care au opinii antipsd sau contrează poștacîi psd? Cine plătește şi cine ia banii? Este coruptă toată Admin FB Ro sau doar cineva din grupul de cenzori?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close