Satiră și umor politic

Silviu Mănăstire supărat că cei de la USRPLUS nu dau șpagă ziariștilor corupți, categorie din care face parte și el

Acum două zile, un puști al unui coleg de al nostru se afla pe calea Victoriei aproape de sediul B1 TV, așteptând să-i vina mama. În ghiozdanul pe care îl avea în spate, și-a uitat telefonul deschis pe înregistrare. Lângă puști, Silviu Mănăstire discuta cu Bogdan Chiriac și în cele ce urmează vă vom reda un fragment din conversația celor doi:

Bogdan Chirieac: „Băi Silviule de ce ești așa pornit împotriva celor de la USRPLUS?”

Silviu Mănăstire: „Păi sunt supărat pe cei de la USRPLUS că, ăștia nu dau șpagă”. De exemplu, Daniel Tudorache mi-a servit o șpagă de 10.000 de euro în campania electorală pentru primăria sectorului 1. Pentru acești bani am făcut-o albie de porci pe Clotilde Armand, pe care am avut-o în studio, împreună cu Daniel Tudorache. Bani frumoși am încasat și de la Marian Vanghelie, care s-a vrut primar, pe acesta l-am „ușurat” de 15.000 de euro. Și cei de la PSD cotizează cu sume frumoase când îi aduc în studio. Treaba mea este simplă: Arunc cu lături în coaliția care formează guvernul Cîțu și cei de la PSD îmi „marcă banul”. ” Bogdan Chirieac l-a întrerupt zicându-i: „ești mic Silviule, pentru serviciile pe care le faci tăntălăilor care se cred politicieni, ar trebui să le ceri mai mult. De exemplu, pentru ce mi-ai spus tu, eu le-aș fi cerut lui Daniel Tudorache și lui Marian Vanghelie câte 50.000 euro.” La auzul acestor vorbe, Silviu Mănăstire a replicat: „eu nu am ajuns la nivelul dumneavoastră maestre, și în plus de aceasta, eu sunt un țărănoi din Bistrița Năsăud, care și-a propus să-și facă o stare în capitală. În aceste condiții, pentru mine orice sumă este importantă”. Bogdan Chirieac, i-a răspuns: „dacă nu vei practica tarifele pe care le-am spus, poți fi acuzat că, ai întinat meseria de jurnalist”. Silviu Mănăstire s-a scuzat, spunând că trebuie să plece, întrucât trebuie să pregătească emisiunea pe care o moderează la B1 TV, Dosar de politician. La plecare, i-a spus lui Bogdan Chirieac: „Nea Bogdane, să te uiți la emisiunea din seara aceasta, să vezi cât de grosolan îl voi ataca pe Dan Barna.” Imediat puștiul a fost luat de mama sa, iar înregistrarea a adus-o colegul nostru, care îi verifică telefonul copilului.

CONCLUZIE FINALĂ: Într-adevăr în seara zilei de 11 martie, Silviu Mănăstire a declanșat un atac furibund asupra lui Dan Barna și dacă nu ar fi intervenit deputatul PNL Daniel Fenechiu, probabil că, Silviu Mănăstire ar fi solicitat în direct arestarea lui Dan Barna. Față de această atitudine putem spune că, decât să fii jurnalist ca, Silviu Mănăstire mai bine te lași de meserie.

Articole similare

Un comentariu

  1. Ce vrajala ieftina. Un pusti, un telefon deschis si doi fraieri faceau un autodenunt! Si uite asa am pus de un articol, ne luam leafa iar prostii ne vor crede, pentru ca asa ii pacalim de 30 de ani! Nu va este rusine bai dobitocilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close