Satiră și umor politic

La insistențele și recomandarea lui Tudor Buzatu, la apele române a fost angajată chelnerița Simona Iancu

Simona Iancu a fost angajată la apele române la insistențele lui Tudor Buzatu și la recomandarea lui Costel Alexe. Gurile rele spun că, Simona este o habarnistă pentru postul pe care la ocupat, nu prin concurs, ci prin numire politică. Celor care în mod nedrept spun că, Simona n-ar avea tangențe cu apa, le spunem că se înșeală în mod amarnic, întrucât din discuțiile pe care le-am avut cu foștii săi clienți din perioada când era chelneriță, am aflat că, Simona a avut în permanență tangență cu apa, întrucât o punea în sticlele de tărie. Unii dintre foștii săi clienți sunt chiar mulțumiți, întrucât datorită faptului că au consumat băutura diluată, au reușit să ajungă acasă mergând pe o singură cărare.

De la Simona am aflat cum se calculează debitul

  • Întrebată de cei de la Recorder cum se calculează debitul unui curs de apă, aceasta a spus că, nu trebuie făcut nici un calcul, întrucât debitul este mai mare când plouă afară și mai mic când este secetă. Acest lucru nu l-a învățat când era chelneriță, dar îl știe de când era mică pentru că, avea aproape de casă un pârâu unde se juca cu broaștele. Simona Iancu a mai adăugat că, acest aspect nu l-a uitat, întrucât în perioada când se juca cu broaștele a contactat și o râie. Totuși în privința râiei nu este atât de sigură, întrucât în curte avea și o capră jigărită.

De la Simona am aflat care sunt malurile unui curs de apă

Simona Iancu a fost întrebată de reporterii de la Recorder despre felul în care pot fi definite malurile unui curs de apă. Aceasta a precizat că, nu are pregătire pentru așa ceva, dar a spus că, dacă mergi pe lângă un curs de apă aflat în stânga ta, primul mal este malul stâng  iar cel din depărtare este malul drept și dacă te întorci situația se inversează.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close