Satiră și umor politic

Iată la ce a recurs Daniel Tudorache pentru a putea să o înlăture pe Clotilde Armand de la primăria sectorului 1

Din actele de corupție săvârșite în cei 8 ani cât a fost primar la sectorul 1, Daniel Tudorache a adunat 12 milioane de euro și 3 KG de diamante. Această avere a acumulat-o de la parandărăturile pe care le primește de la cei de la RomPrest care sunt în cuantum de 2 milioane euro/an. Din acești bani și-a permis să plătească onorariu avocatului său peste jumătate de milioane de euro și o cauțiune în valoare de 1,2 milioane euro stabilită de judecători în celebrul dosar al DIAMANTELOR. Ieri am intrat în posesia unui document conceput de Daniel Tudorache și care este adresat lui Codruța Cerva. În Continuare vă expunem conținutul acestui document: 

Dragă codruța,

Știi că ești simpatia mea și apreciez modul în care îndeplinești sarcinile pe care ti-le încredințez împotriva lui Clotilde Armand. După cum ai observat strângerea de semnături pentru organizarea referendumului merge foarte greu și nu am certitudinea că vor fi strânse cele 53.000 de semnături necesare declanșări referendumului de demitere. Acum s-a implicat pentru această activitate și întreaga conducere a PSD-ului, pentru că din parandărăturile pe care le primesc de la RomPrest, 30 milioane le dau lunar la partid. Totuși strângerea de semnături merge greu, de aceea cred că voi fi nevoit să-ți încredințez o sumă mare de bani pe care să o dai celor care strâng semnături pentru a plăti o semnătură cu 150 lei. Problema pe care mi-o pun este că dacă procedând așa, cu siguranță voi aduna 53.000 de semnături, dar mă întreb ce se va întâmpla dacă din cei 53.000 la vot se vor prezenta doar 20.000?!?  În final țin să-ți reamintesc că plata în valoare de 500.000 lei/lună pentru munca pe care o faci împotriva lui Clotilde Armand rămâne valabilă. Te mai rog să iei legătura cu Adrian Bahmuțeanu și Oana Lovin, cărora poți să le comunici că le voi plăti cu aceiași sumă cu care te plătesc pe tine. Cu drag, Daniel Tudorache. P.S: Am încercat să te contactez pe mobil, dar am înțeles că azi dimineață ti-ai schimbat NR-ul și pentru că treaba e urgentă a trebuit să te contactez în acest mod.

Cei care citiți acest articol și dezaprobați corupția grosolană a lui Daniel Tudorache, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close