Satiră și umor politic

Iată cu cine s-a aliat Cîțu pentru a exclude USRPLUS de la Guvernare

La solicitarea lui Tăriceanu, l-a Vila lac 11 a avut o întrevedere între Cîțu, Ciolacu, Kelemen Hunor, George Simion și binînțeles Tăriceanu. La această întrevedere Tăriceanu le-a solicitat să adopte în procedură de urgență ordonanța 13 prin care toate faptele de corupție să fie amnistiate. Ciolacu le-a spus celor prezenți că dânsului îi este indiferent dacă această ordonanță se adoptă, pentru că din PSD au fost expulzați toți penalii, totuși în condițiile în care PSD-ul ar intra la guvernare ar fi interesat să se adopte această ordonanță. Dar pentru o corectă informare vă redăm conținutul stenogramei:
– Tăriceanu: Fraților e groasă, trebuie să dați ordonanța 13 imediat că altfel ajung la Rahova. Vă rog să dați această ordonanță de dragul vremurilor trecute.
– Kelemen Hunor: Io cred că Tări are dreptate, această ordonanță trebuie dată pentru că și noi cei din UDMR avem mari probleme cu DNA-ul, pentru că am tăiat toate pădurile din munții Carpați.
– George Simion: Eu sunt de acord cu emiterea acestei ordonanțe, întrucât în AUR 60% sunt foști condamnați. Țin totuși să precizez că membrii AUR nu au fost condamnați pentru acte de corupție, ci pentru infracțiuni mai mici, cum ar fi: Furturi din buzunare, spargeri de autoturisme și locuințe, tâlhării la drumul mare, etc.
În discuție a intervenit Kelemen Hunor și i-a spus: Măi George, nu ne interesează votul tău, pentru că dacă votează PNL-ul, PSD-ul și UDMR-ul este suficient.
– Florin Cîțu: După cum observ, D-l, Hunor propune crearea altei majorități dintre PNL, PSD și UDMR.
– George Simion: Eu vă propun să coaptați și AUR-ul la guvernare pentru a trece și legile organice.
– Marcel Ciolacu: Eu propun o reconciliere istorică între UDMR și AUR și în acest sens îi propun lui Kelemen Hunor să joace hora unirii cu George Simion. Totodată îl întreb pe Florin Cîțu, cum rămâne cu sloganul „Fără penali în funcții publice”?
– Florin Cîțu: Acest slogan aparține celor de la USRPLUS și noi cei de la PNL nu am spus niciodată că îl adoptăm. În aceste condiții, eu cred că se merită să adoptăm ordonanța 13, pentru că fiecare dintre noi avem nevoie de această ordonanță. Cât despre cei de la USRPLUS, îi voi exclude de la guvernare și voi forma un guvern pe baza altei majorități.
– Marcel Ciolacu: Eu accept să intru la guvernare, dar trebuie să stabilim cât parandărăt revine PSD-ului din banii de la comisia europeană.
– Kelemen Hunor: Fraților eu zic să stabilim un parandărăt comun pentru toate partidele din viitorul arc guvernamental, PNL, PSD, UDMR și AUR în cuantum de 35%. Dacă acceptați această propunere exprimati-vă acordul prin ridicarea mânei. După cum văd este de acord și D-l Cîțu și D-l Ciolacu, și D-l Simion, așa că voi fi de acord și eu Kelemen Hunor. Și pentru că vorbele zboară, dar scrisul rămâne, eu zic ca înțelegerea noastră să fie parafată prin încheierea unui proces verbal în 4 exemplare, pentru fiecare câte un exemplar. Solicit în mod expres să primesc un exemplar și în limba maghiară.
– George Simion: Auzi Hunor, nu îți dăm nici un exemplar în limba maghiară, întrucât banii sunt românești.
La finalul discuției a luat cuvântul Florin Cîțu, care le-a solicitat celor prezenți, ca din parandărăturile primite să cotizeze fiecare pentru ca Tăriceanu să-și mai achiziționeze o mașină retro pentru colecția pe care o are. Cei prezenți au fost de acord prin ridicarea mânei. Întrevederea s-a încheiat cu promisiunea că cele stabilite vor intra în vigoare începând din luna septembrie. George Simion a pus Hora Unirii și l-a invitat pe Kelemen Hunor să se prindă în horă. Acesta este un pamflet , vă rugăm tratati-l ca atare, vă rugăm DISTRIBUIȚI. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Un comentariu

  1. Din păcate pamfletul relevă o stare de fapt ce se petrece în spatele uşilor închise. PNL-PSD-UDMR-hAUR aceiaşi mizerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close