Satiră și umor politic

Deși abia se instalează la Palatul Victoria, PSD-iștii l-au adus pe Liviu Dragnea în guvern

Vasile Dîncu va ocupa postul de ministru al apărării în guvernul Ciucă. Este un post pentru care nu are pregătire, dar munca sa va fi făcută de secretarii de stat și de Prim-Ministrul, Nicolae Ciucă care este militar de carieră. Cu două zile în urmă, Vasile Dîncu s-a prezentat la sediul ministerului MAPN și a constatat că, în biroul său trebuie făcută ordine și curățenie. Secretarul de stat care la însoțit a vrut să cheme femeile de serviciu, dar Vasile Dîncu a refuzat și la angajat în cadrul ministerului pe Liviu Dragnea. Dragnea va ocupa postul de șef al departamentului de șmotru și curățenie. Funcția i-a fost oferită lui Liviu Dragnea, ca mulțumită pentru că în 2016, Liviu Dragnea l-a numit pe Vasile Dîncu Vicepremier în guvernul Cioloș. Liviu Dragnea s-a prezentat pentru preluarea funcției, ocazie cu, care s-a întâlnit cu Vasile Dîncu. Pe surse am primit stenograma cu discuția celor doi: 

  • Dragnea: „Să trăiești Vasilică. Tot mare și tot la ciolan?” 
  • Dîncu: „ Liviule, astea sunt vremurile cu sondajele de opinie s-a lămurit lumea și oricum nu mai contează ce votează românii.”
  • Dragnea: „Asta cam așa e. Românii au votat CIUMA GALBENĂ și au primit ca bonus și CIUMA ROȘIE. Dar cum de te-ai gândit la mine?” 
  • Dîncu: „Păi cum să te uit? Că și tu ai fost domn cu mine în 2016, când mai numit vicepremier în guvernul Cioloș.” 
  • Dragnea: „Îți mulțumesc Vasilică, dar ce mi-ai oferit tu nu se compară cu ce ți-am oferit eu.” 
  • Dîncu: „Liviule, te-ai uitat unde ai intrat?”
  • Dragnea: „DA. În sediul ministerului apărării naționale.”
  • Dîncu: „Păi eu o să conduc destinele armatei și în armată, înaintarea în grad și în funcție nu se face peste noapte. Doar nu vrei să ajungi la rangul lui Ciucă dintr-o dată.”
  • Dragnea: „Asta e o prostie ce spui, Vasilică. Uităte la Gabriel Oprea. Este general, deși nu a făcut o zi de armată.” 
  • Dîncu: „Ce spui este drept, dar ține cont de faptul că, Gabriel Oprea este (tras pe dreapta), ori tu vei face parte din noul guvern.” 

Discuția a fost întreruptă de un tip îmbrăcat în salopetă, care a intrat în birou și i sa adresat lui Vasile Dîncu: „Șefule a sosit mașina cu lavete și găleți. Cine le preia?” Vasile Dîncu la indicat pe Liviu Dragnea, arătând cu capul către acesta. După această fază, noul venit i sa adresat lui Liviu Dragnea: „Hai bre, vino să preiei gălețile, lavetele și măturile, că mă grăbesc și nici măcar nu am parcat regulamentar.”  La plecare, Dîncu a strigat în urma lui Dragnea: „După ce termini, treci pe la mine că nu-mi place cum arată geamurile.”  Ieșind pe ușă, Dragnea a exclamat: „Să trăiți șefu, am înțeles.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close