Satiră și umor politic

Dan Barna și Ludovic Orban au participat la o exorcizare cu un sobor de 12 preoți

Metodele de bolșevici nesimțiți practicate de cei de la PSD au fost preluate și sunt continuate cu aceiași intensitate de cei de la PNL. De fapt, atunci când vorbim despre cei de la PNL putem spune că sunt o cloacă de corupți care vor să pozeze în democrați și reformatori. Dan Barna și Dacian Cioloș i-au „mirosit” pe cei de la PNL că sunt „jăpcari” și că vor să se înfrupte din banul public. Pentru a le anula celor de la PNL aceste obiceiuri cu care sfidează cetățeanul de rând, cei de la USRPLUS au găsit o metodă inedită și anume exorcizarea PNL-ului. Se știe că prin exorcizare sunt scoase din trupul unui om duhurile rele, demoni, draci, etc. Dan Barna și Dacian Cioloș i-au propus lui Ludovic Orban să exorcizeze PNL-ul pentru a scoate din acest partid metodele PSD-iste și corupția nesimțită și sfidătoare la adresa cetățeanului român. Solicitarea liderilor USRPLUS a fost acceptată și împreună au mers la un preot din cadrul patriarhiei române, căruia i-au expus doleanța. Preotul le-a ascultat solicitarea și a spus că pentru a exorciza PNL-ul trebuie să aibă câteva argumente care să arate că PNL-ul colcăie de corupție. În acest sens, Ludovic Orban a ținut să dea trei exemple:

  1. Costel Alexe, care a cerut șpagă 22 tone de tablă de la SIDEX Galați pentru a-și împrejmui „Viloiul” din Iași, pe care l-a făcut din bani furați de la bugetul statului.
  2. Consilierii primăriei sectorului 1, care nu s-au prezentat la ultimele 3 ședințe și au spus că nu au de gând să se prezinte nici de acum înainte, dacă Doamna Clotilde Armand nu le garantează parandărături grase la contractele ce urmează să le deruleze primăria. Răspunsul Doamnei Armand: „Când vă veți vedea ceafă fără oglindă”.
  3. Bolșevicul nesimțit care ocupă funcția de primar al Iașului (Mihai Chirica), care l-a speriat și pe dracu cu actele sale de corupție nerușinată pe partea imobiliară și nu numai.

Răspunsul preotului

Ludovic Orban i-a spus preotului că, în cadrul PNL-ului sunt destui corupți și că, dacă ar fi să le spună numele fiecăruia, l-ar prinde paștele, dar nu cel de anul asta, ci cel de peste vreo trei ani. Preotul a răspuns că îl crede și a spus că va pregăti slujba de exorcizare cu un sobor de 12 preoți. La slujba respectivă care a avut loc acum 2 zile au participat liderii PNL-ului și cei ai USRPLUS. După rugăciuni îndelungate, preoții și-au arătat neputința și au declarat toți la unison că, corupția din PNL este prea mare pentru puterea lor. Ludovic Orban a întrebat ce se poate face în acest sens? Concluzia preoților a fost una unanimă și verdictul a fost înaintat domnului Orban: Excluderea tuturor corupților din PNL, în caz contrar, PNL-ul va avea soarta partidului ALDE. Noi subscriem la cele concluzionate de preoți și profităm de ocazie, să-i transmitem lui Florin Roman că este un nesimțit tupeist pentru că, cu nerușinare a încercat să-i i-a apărarea unui alt nesimțit (Mihai Chirica), care a ajuns pe mâna DIICOT-ului. Cei care sunteți de acord cu cele enunțate în acest articol, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close