Satiră și umor politic

Conferinţa secretă a patronilor TV împotriva alianţei USR+PLUS

La sfârşitul săptămânii trecute la ferma de la Cornu a lui Adrian Năstase s-au adunat patronii principalelor posturi TV din România. Iniţiativa a aparţinut lui Dan Voiculescu. La conferinţă au participat iniţiatorul (Dan Voiculesc) din partea HAZNALEI 3, Sebastian Ghiță din partea ROMÂNIA O VĂD DOAR LA TV, Boby Păunescu de la B1, în calitate  de nenorocit care a  falimentat studiourile Buftea, Ionuț Cristache în calitate de susținător al ciumei roșii, rătăcit la TVR și Cosmin Gușă în calitate de fost patron al Realitatea minus 300.000 euro la bugetul statului și actual patron al realitatea plus…. încă o televiziune care va avea aceeași soartă.

Sursă Foto: B1

 

Cu statut de invitat special a participat Dan Diaconescu în calitate de „mi-aș dori o televiziune” . Tema propusă și aprobată la această conferință a fost ECHIDISTANȚA.  La început a luat cuvântul Dan Voiculescu care, a spus că el păstrează distanță față de PNL întrucât aceștia „cotizează” bani negri la Realitatea și B1. Voiculescu a mai precizat că el ține MEREU APROAPE DE PSD întrucât pe baza ăstora de la PSD și-a băgat partidul de tip FAMILIAL în parlament și cu ajutorul lor a reușit să fure din bugetul României încât la speriat și pe dracu. Dan Voiculescu  a fost întrerupt de Dan Diaconescu care i-a propus să promoveze și celelalte partide, la care Voiculescu a spus că nu poate și a explicat și de ce:

Sursa Foto: Capital

 

„PMP-ul nu îl pot promova întrucât Băsescu mi-a făcut reședința forțat 3 ani și jumătate la Rahova, pe Ponta și PRO-ROMÂNIA nu îl promovez „ca m-au uitat la Rahova și pe mine și pe Adrian Năstase, pe cei de la PNL nu îi promovez pentru că ăștia cotizează la realitatea și la B1, iar pe cei de la USR-PLUS nu îi promovez pentru că ăștia nu „cotizează” nincăieri și dacă preiau puterea s-a terminat cu hăcuirea bugetului și a legilor justiției”. După această alocuțiune a luat cuvântul Ionuț Cristache, care în linii mari i-a dat dreptate lui Dan Voiculescu precizând că el rămâne un pupincurist al ciumei roșii, întrucât de la ciuma roșie mai primește câte o alimentare de câteva mii de euro lunar.

Sursa Foto: WowBIZ

 

 

A urmat discursul lui Andreea Crețulescu care a spus că, ciuma roșie e viața ei și nu vrea să audă decât de PSD, ALD și PRO-ROMÂNIA .La auzul acestor afirmații, Dan Voiculescu a tresărit ca ars și a spus că ideologia ciumei roșii a fost fondată de el și că partidele enunțate de Andreea Crețulescu „AU ÎNTINAT VALORILE CIUMEI ROȘII” și că adevărata ciuma roșie este reprezentată de partidul său PPUSL care a ajuns să aibă 5 membri (Dan Voiculescu, Mihai Gâdea, Ciuvică, Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșacnu).

 

Sursa Foto: Facebook

A urmat la cuvânt Cosmin Gușă care s-a lăudat că el este PSD-ist și că a fost și secretar general la PSD. Ba mai mult, anul trecut s-a reînscris în PSD dar a fost dat afară întrucât redactorii au orentare PRO-LIBERALĂ. La rând a urmat Boby Păunescu care a spus că postul său B1 este cel mai echidistant și la dat exemplu în acest sens pe Silviu Mănăstire care, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai echidistanți moderatori întrucât el ia șpagă și de la PNL și de la PSD și de la oricine este dispus să îi dea, și că să își susțină afirmația a dat exemplu dezbaterea electorală dintre Silviu Mănăstire și Clotilde Armand din 6 septembrie 2020 ora 21:00 care l-a avut moderator pe Dan Tudorache care, timp de o oră a deținut această poziție pentru șpaga „grasă” pe care i-a dat-o lui Silviu Mănăstire. Boby Păunescu, deși a recunoscut că Silviu Mănăstire este un nenorocit care își bate joc de meseria de jurnalist, a spus că manifestă înțelegere pentru acesta întrucât este un țărănoi venit din Bistrița Năsăud și care vrea să își facă un rost în capitală. La aceste explicații, Dan Diaconescu i-a dat dreptate lui Boby Păunescu spunând că „drumul” ales de Silviu Mănăstire este cel corect și că doar așa te poți realiza. În caz contrar poți ajunge ca Mălin Bot care, și el este un provincial din Timișoara dar pentru că a promovat valori precum justiția independentă, presă neaservită partidelor politice și o autentică democrație, a ajuns să fie dat afară de la B1 tv. Conferința a fost încheiată de Adrian Năstase care, a întrebat:

Sursa Foto: Capital

 

„pe cei de la USR-PLUS cine îi promovează?” La această întrebare i-a răspuns Dan Voiculescu, care i-a spus:  Măi Adi, se vede că ai îmbătrânit. Nu am spus mai devreme că ăștia nu dau bani negri pentru a fi promovați. Totuși Adrian Năstase a continuat: „touși îi văd pe la Digi24”. De data aceasta i-a răspuns Andreea Crețulescu care a spus că cei de la Digi24 le împărtășesc valorile celor de la USR-PLUS și în acest mod au reușit să rămână singura televiziune care rămâne cu adevărat echidistantă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close