Politică

Vlad Voiculescu atacat virulent de BORFAȘII CIUMEI ROȘII

 

Cei care respectați munca onestă a lui Vlad Voiculescu, a echipei sale și a celor de la USRPLUS, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!

La posturile TV aservite CIUMEI ROȘII (antena3 și România TV), dar și la alte posturi TV unde sunt „jurnaliști vânduți CIUMEI ROȘII”, Vlad Voiculescu în mod mincinos și nemeritat este atacat în cascadă. Cu certitudine afirmăm că, Vlad Voiculescu nu se face vinovat de nici una din acuzațiile care i se aduc. Aceste atacuri sunt lansate de cei care până acum au furat sume masive din conturile ministerului sănătății prin diferite „inginerii financiare” cu acordul tacit și cu implicarea directă a foștilor miniștri. Aceste borfășii acum nu mai merg, iar foștii „beneficiari” sunt disperați. Din acest motiv, borfașii CIUMEI ROȘII lansează zilnic atacuri asupra lui Vlad Voiculescu prin Mass-Media, cu scopul clar de al înlătura de la conducerea ministerului sănătății pentru a continua „contractele”. Una dintre minciunile care a „populat” spațiul public este cea referitoare la faptul că, ministrul sănătății ar fi deconspirat numele spionilor români, punându-le în acest fel în pericol cariera și chiar viața. Această MINCIUNĂ NESIMȚITĂ este demontată de Ștefan Voinea (Consilier a lui Vlad Voiculescu), care a publicat doar listele locurilor de vaccinare și nu a deconspirat pe absolut nimeni. Cei care îl atacă constant pe Vlad Voiculescu sunt nenorociții care prin diferite „inginerii financiare” și contracte tip balon au decimat an de an bugetul ministerului sănătății. „Băieții Deștepți ai CIUMEI ROȘII” au fost „șterși” de pe lista de priorități ai ministerului sănătății de către Vlad Voiculescu și acest lucru nu le convine. Dar pentru a vă convinge de minciunile nesimțite ale „JURNALIȘTII SLUGOI ai CIUMEI ROȘII”, care în mod nedrept îl blamează pe Vlad Voiculescu, vă expunem ultima postare a consilierului său Ștefan Voinea:

„O nouă zi. Un nou fake news.

După ce ieri am aflat că am fost infractor, azi aud că am un frate în Germania care a accesat ilegal baza de date RENV. Ok. Dacă nu ar fi o situație atât de absurdă și cu consecințe serioase, ar fi aproape amuzantă.

Deci, fac 3 precizări cu care sper ca acest subiect exagerat masiv să se încheie:

Fratele meu e în România, este lector universitar la Jurnalism, locul unde cei care publică lucruri legate de persoana mea ar fi trebuit să învețe cum se verifică o știre. Fratele meu nu are nicio legătură profesională cu mine.

Nu am transmis nimănui parola de acces la RENV, am folosit-o eu, doar că fiind weekend și în deplasare cu familia am solicitat accesul ca să pot să lucrez. Da, chiar dacă era weekend. Contul de acces la RENV nu conține informații personale, nume sau CNP-uri, ci numai date statistice de interes public.

Am încercat apoi să mă conectez și pentru că eram pe drum am indicat care este adresa de IP fix (VPN) pe care o voi folosi. Acea adresă IP este alocată unui data center din Germania. Deși am anunțat colegilor din Minister noua adresă IP, am încercat conectarea, dar nu am reușit pentru că adresa nu fusese introdusă încă în lista acceptată de Registrul Electronic Național al Vaccinării.

De ce ar fi catalogat acest lucru banal ca fiind un atac cibernetic, înainte de-a se face o minimă verificare a situației reale, îi las pe cei care au formulat aceste acuzații să vă explice.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close