Politică

Violeta Alexandru, politicianul care muncește pentru români 14 ore pe zi

Violeta Alexandru este cunoscută ca fiind dispusă să lucreze într-un program flexibil și prelungit. Nu odată, Violeta Alexandru a muncit 14 ore și chiar mai mult pe zi. Toate acestea pentru a aduce la zi dezordinea lăsată de cei de la PSD. Actualmente, în calitate de șef al comisiei de muncă din parlament, a reușit să impună un ritm alert și prelungit pentru ca membrii acestei comisii să elaboreze noua lege a salarizări și noua lege a pensiilor. Și deși programul său este supra-încărcat, și supra-solicitant, Violeta Alexandru își face timp pentru a fi aproape de nevoile celor mulți și în măsura în care are putere, soluționează doleanțele celor nevoiași. În acest vă expunem ultima postare a Violetei Alexandru:  

 

„Cer scuze celor care se lovesc de probleme în piața muncii și care m-au căutat zilele acestea pentru a găsi soluții de rezolvare. Și pensionarilor care au nevoie să ne consultăm cu privire la întrebările pe care le au despre pensii. Nu am reușit să preiau toate telefoanele în aceste zile. Revin dacă nu s-a rezolvat ceea ce ne-ați prezentat (dacă se poate rezolva). Mulțumesc echipei mele pentru ajutor și dumneavoastră pentru îngăduință..

Am avut zile grele. Echipa mea de la PNL București a avut nevoie de mine pentru decizii bune la nivelul Capitalei. Sunt om de echipă. Și determinată să facem treabă. Tot pentru oameni.

Recuperez cât pot de repede. Ne auzim sau ne vedem.

Seară liniștită!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close