Politică

Violeta Alexandru atacă borfășia mafiotă de tip PSD (CIUMA ROȘIE)

„Greva” de la metrou „izbucnită” pentru a apăra afacerile borfașului PSD-ist Ion Rădoi, a dat peste cap viața întregii capitale. Gestul „sindicaliștilor” de la metrou este unul terorist și de sfidare a tuturor cetățenilor români, întrucât prin impozite și taxe toți românii contribuie la subvenționarea metroului. Despre această nesimțire ne vorbește Violeta Alexandru în ultima sa postare pe care o redăm în continuare:

 

 

„Rezultatul sinecurilor este că unii au luat metroul pe persoană fizică. Tipic PSD.

Când nu îți pasă de bucureșteni ci doar de propriile interese, în sistemul public (căci și Metrorex are aceleași apucături) manipulezi angajații, intrând într-o grevă prin care le dai viața peste cap locuitorilor orașului. Pentru că serviciul pe care îl prestezi este de interes public și exact de acest lucru se folosesc cei care vor să șantajeze. Știu că sunt și oameni buni în sindicate – mișcarea sindicală ajută orice manager în adoptarea deciziilor – dar s-a ajuns, după cum se vede la Metrorex, ca pentru poftele unui om, pentru interesele lui (mă îndoiesc că această grevă rezolvă și din problemele angajaților simpli) să se sacrifice totul, să fie Capitala României blocată. Sper ca angajații să vorbească despre ce li se întâmplă, de fapt. Acești oameni trebuie să aibă încredere că România și Bucureștiul scapă din ghearele clanurilor interlope.

Norocul acestor găști de șefi din toate instituțiile și din regiile publice – care și-au văzut toata viața de propriile interese – este că bucureștenii sunt oameni civilizați. Am fost în stradă la primele ore. În diverse zone din București unde stațiile de metrou erau lângă cele de autobuz. Este orașul meu, mă interesează ce li se întâmplă bucureștenilor.

În jurul orei 10, după suplimentarea parcului STB, deja nu mai era aglomerație. Greu a fost pentru bucureșteni în intervalul orar la care se pleacă, de regulă, la serviciu, probabil va fi și în a doua parte a zilei. Vinerea fiind zi scurtă, funcționarii pleacă oricum pe la ora 13, cei din mediul privat mai târziu.

Practic, șefii sindicatului din Metrorex au decis ca bucureștenii să meargă astăzi un pachet de nervi la serviciu și chiar să întârzie. Tipic PSD.”

Articole similare

Un comentariu

  1. CAND SINDICATELE AU FOST DE DREAPTA …. ???
    CAND DREAPTA POLITICA -PNL- A CRESCUT VENITURILE OAMENILOR ???
    SINDICATELE SUNT TOTDEAUNA DE … ,,STANGA,, !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close