Politică

Victorie devastatoare a lui Cătălin Drulă împotriva Bolșevicului Ion Rădoi

Astăzi 7 aprilie 2021, în stațiile de metrou din capitală a început demolarea spațiilor comerciale care reprezentau o afacere ilegală pentru sindicatul metroului. În fapt membrii de sindicat închiriau spațiile comerciale pentru sume derizorii (în acte), din care proprietarului de drept (Ministerului Transporturilor) primea doar 20%. Procentul de 80% ajungea în buzunarul lui Ion Rădoi și a iubitei acestuia Elena Claudia Minea. Acesta a negat legătura cu Elena Claudia Minea, dar ziariștii de la „Gândul” l-a urmărit și s-au convins că aceștia formează un cuplu și locuiesc împreună. Spațiile comerciale din interiorul metroului le aduceau venituri anuale celor doi în cuantum de 1,2 milioane euro. Demolarea spațiilor din metrou vine după ce, cei de la ISU au avertizat printr-o adresă scrisă Ministerului Transporturilor că în cazul unei tragedii, chioșcurile din stațiile de metrou ar îngreuna intervenția salvatorilor. Cotidianul Național Gazeta Civica aplaudă victoria lui Cătălin Drulă asupra bolșevicului Ion Rădoi și faptul că acestuia i-au fost anulate sursele de venituri ilegale. Cei care citiți acest articol și sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

2 comentarii

  1. În sfârșit, un ministru din guvernul Cîțu a reușit ce n-a putut să facă toți miniștrii de după 1989. Felicitări atât ministrului cât și Prim-ministrului.

  2. Dl. Drulă ar fi cazul să se ocupe de situația gravă din CFR. Jaf național coroborat cu furt de identitate profesională… O greșeală ce persistă din anul 1998 în cadrul Ramurei Vagoane respectiv situația Revizorilor Tehnici Vagoane, cărora li s-a furat Identitatea Profesională fiind trimiși în pribegie la societățile private din domeniu, însă ei trebuiau să fie uniți într-o singura societate autonomă, după prevederile instrucție 250 RTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close