Politică

Victor Ponta împroașcă cu noroi imaginea lui Vlad Voiculescu

Despre Vlad Voiculescu se poate spune orice, dar nimeni, niciodată nu-l va putea acuza de corupție. De fapt, Vlad Voiculescu este un om onest și în funcția pe care a ocupat-o a dat dovadă de sinceritate, empatie și bună chibzuință a banului public. Vlad Voiculescu a fost înlăturat de la conducerea ministerului sănătății, întrucât borfașii nu au putut fura. Cei care l-au înlăturat pe Vlad Voiculescu nutresc speranța că în acest mod se vor putea „remufa” la bugetul sănătății. Acest post revine USRPLUS și în cel mai rău caz vor nominaliza un alt ministru. S-ar putea ca, cel nominalizat să fie mai dur decât Vlad Voiculescu și la fel de exigent și la fel de aplecat pentru a destructura mafia abonată la banii publici. În ultima declarație de presă cu tupeu obraznic, aroganță și nesimțire, Victor Ponta emană tone de baliverne despre Vlad Voiculescu. În continuare vă expunem declarația lui Victor Ponta:  

 

„Un adevarat “barbat de stat” ! Bocitoarele din Secta VV o sa sinucida in grup pe scarile Ministerului – si pe Facebook o sa apara ca au fost si ele ucise de “mafia din Sanatate” ( Mafia Interna – ca Mafia Internationala il sustine pe VV)!

Asa bataie de joc, incompetenta si manipulare nu a existat vreodata in Sanatate! Oare am scapat? Imi vine foarte greu sa cred. Cei care au bagat atatea milioane de euro timp de ani de zile in promovarea lui VV – trebuie sa isi recupereze banii!”

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close