Politică

Victor Ponta doctor în ciumă roșie cu diploma obținută la universitatea comunist KGB-istă Ion Iliescu- Adrian Năstase

Negocieriel din spatele ușilor închise dintre PSD și PRO-ROMÂNIA vizând o coaliție pentru primăria capitalei au eșuat din punctul de vedere a lui Ponta așa că acesta a hotărât să își pună propriul candidat chiar dacă aceasta ar putea duce la pierderea alegerilor de către Gabriela Firea. Se vede clar că ideea de social democrație la Victor Ponta este un slogan pentru fraierii care îi mai cred minciunile. Totuși trebuie să înțelegem că procentual vorbind PRO-ROMÂNIA nu poate omite pretenții pentru mai mult de 3%. Și totuși procentul lui Firea și procentul lui Băsescu și PRO-ROMÂNIA s-ar putea să însemne toate adunate mai puțin decât adună Nicușor Dan. Ce nu înțelege Victor Ponta dar și celelante partide clasice este faptul că cetățenii vor un altfel de politică în care implicarea civică să fie una majoră și cu efecte benefice pentru cetățianul de rând. Dar aceste aspecte îi sunt străine lui Victor Ponta pentru că deși lup tânăr este un exponent al ciumei roșii cu masterul luat la școala lui Ion Iliescu și Adrian Năstase. Dar referitor la candidatul lansat la primăria capitalei de către PRO-ROMÂNIA cităm mesajul citat pe facebookul persoanl de Victor Ponta.
„Candidatul PRO Bucuresti pentru Primaria Capitalei – medic militar Ioan Sarbu – profesor universitar – fostul manager al Spitalului Militar Central !
Candidatul PMP pentru Primaria Capitalei – marinar Traian Petrov …. scuze Basescu – taietor de pensii si salarii – fost Primar fugit din functie la 6 luni dupa Alegeri
Dvs alegeti”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close