Politică

Victor Ponta are bulanul de 100 lei

Actualmente, Victor Ponta își continuă drumul spre anonimatul total. Din când în când această „anomalie a politicii românești” numită Victor Ponta revine în spațiul public prin intermediul RTV, patronată de borfașul fugar, Sebastian Ghiță. Atunci când este prezent în spațiul public, Victor Ponta îndrugă o imensitate de minciuni. Ce este de remarcat la acest individ, este faptul că este nostalgic după vremurile când era prim-ministru. Analiștii politici care mai au câte o doagă bună la cap, au remarcat faptul că, în condițiile în care Victor Ponta ar fi câștigat alegerile prezidențiale din 2014, în România s-ar fi instalat un regim de tip Kim Jong-un. De fapt cei care susțin această ipoteză au dreptate, întrucât nimic din comportamentul lui Victor Ponta nu poate contrazice această ipoteză. Ca argument în sprijinul acestei idei, putem da ca exemplu dezmațul organizat de Victor Ponta în 2014 pe stadionul național, unde și-a sărbătorit ziua de naștere din bani publici în prezența a 70.000 de naivi care în procent de 95% nu știau de ce sunt prezenți acolo. Actualmente, Victor Ponta mai încearcă să rămână prezent în atenția românilor prin declarații de presă ca cea pe care o redăm în continuare:

 

 

„Am considerat mereu ca aceste cresteri “din pix” cu cativa bani sau lei sunt o bataie de joc – o jignire la adresa oamenilor! Mai bine nu le dai nimic – dar nu ii iei “la misto”!

Cat am fost Premier i-am “gonit” mereu pe cei care veneau cu asemenea prostii! Ori aveam bani de ceva serios – ori liniste!

Ps – inteleg ca economia noastra merge atat de bine incat mai dam 10 lei pentru un copil de cresa! Macar Ceausescu promitea 100 ! ”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close