Politică

Un nou jaf PSD-ist descoperit de Clotilde Armand

Clotilde Armand a descoperit încă o măgărie marca PSD pe care a avut intuiția și inspirația de a o depista la timp. Despre Toate acestea, citiți ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand pe care o redăm în continuare:

 

„PSD și afaceriști apropiați de Liviu Dragnea vor să pună mâna pe Baza Cireșarii!

În nenumăratele discuții purtate cu locuitorii Sectorului 1, aceştia s-au plâns că Baza Sportivă Cireșarii se află într-o fază avansată de degradare, în timp ce copiii şi tinerii au puţine locuri unde să facă sport şi mişcare în aer liber. Mai mulți primari au încercat să preia complexul de la Ministerul Educației în administrarea Primăriei Sectorului 1. Toți s-au izbit de ceva. Se numește PSD. Da, toți cei care au refuzat să predea această bază au fost miniștri PSD. Nume grele precum: Ecaterina Andronescu, Liviu Pop, Mihnea Costoiu și chiar Liviu Dragnea (există un act de la Ministerul Dezvoltării din epoca Dragnea care spune că nu se poate preda această bază către primărie). O să citiți mai jos de ce este importantă această precizare.

Anul trecut am avut o întâlnire cu Ministrul Educației și am stabilit împreună modalitatea prin care Primăria Sectorului 1 să preia Baza Sportivă Cireșarii. Și ce să vezi? A apărut ’’peste noapte’’ un binevoitor care vrea să ’’sponsorizeze’’ Baza Sportivă Cireșarii în ciuda solicitărilor și a demersurilor făcute de Primărie. Astăzi a fost ședința Consiliului de Administrație de la Cireșarii unde a apărut acest ’’binefăcător’’. Am fost curioasă să aflu cine este. Respectivul are legături cu afacerea Tel Drum și ferma Periș, cel care ducea datoriile PSD în Cipru. Iată faptele:

– Societatea Eadoris Romania a fost reprezentată astăzi în Consiliul de Administrație al bazei Cireșarii de Laurențiu Claudiu Barbu. Îl știți din presă, după ce a fost audiat de procurori în legătură cu relațiile de afaceri pe care le-a avut cu Tel Drum.

– Acesta a fost subiectul unor dezvăluiri jurnalistice privind dispariția a 21.500 de porci din rezerva de stat și falimentul Romsuintest Periș, de care au profitat firmele din anturajul lui Liviu Dragnea.

– În 2010, după ce Liviu Dragnea a fost numit secretar general al PSD, Laurențiu Claudiu Barbu a ajutat PSD să scape de o datorie de patru milioane de lei pe care a mutat-o în Cipru și la o firmă din Dâmbovița.

Acest domn a vrut să ’’sponsorizeze’’ fără niciun fundament Baza Sportivă Cireșarii.

Imediat ce am aflat aceste informații l-am sunat pe ministrul Educației să-l avertizez despre situație. Am primit promisiunea acestuia că nu validează nici o decizie luată astăzi de CA Cireșarii privind propunerea de sponsorizare făcută de această firmă și este de acord cu mine. De asemenea, am stabilit împreună o întâlnire săptămâna viitoare să lămurim pentru totdeauna cum poate prelua Primăria Sectorului 1 și redeschide cât mai repede Baza Sportivă Cireșarii.

În loc de concluzie:

PSD a reușit să ţină închisă această importantă bază sportivă a Capitalei zeci de ani în loc să fie reabilitată de către Primăria Sectorului 1 şi redată circuitului sportiv. Noi vom redeschide acest parc și vom pune capăt intereselor imobiliare.

PS: Acum înțelegeți dimensiunea jafului de la Sectorul 1 și de ce vor unii referendum pentru demiterea mea? Acesta este doar un nou episod prin care noi am reușit să-i oprim.

#Continuăm #Niciunpasînapoi

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close