Politică

Un nou act de corupție grosolană a fost descoperit de Clotilde Armand

Directoarea ADP sector 1 s-a dovedit a fi o nesimțită care a folosit resursele finanțate din bani publici pentru prosperitatea personală. Acest aspect a fost depistat de Clotilde Armand și despre acest aspect ne vorbește în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare și în cadrul căreia veți găsi și alte elemente care vă vor uimi:

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1.

PS: În această ’’importantă operațiune’’ este implicat și fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum inițiat de PSD de demitere a primarului.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close