Politică

Uluitor: pentru că vor să fure împreună, consilierii PNL și PSD de la sectorul 1 s-au aliat împotriva lui Clotilde Armand

La sectorul 1 cuantumul bugetului este foarte mare și este mai mare decât al Brașovului și Clujului luate la un loc. Din acest motiv, tentația este forate mare. Consilierii PSD și PNL au ca singură ideologie BANUL PUBLIC, pe care să pună LABA. Din bugetul primăriei urmează să se finanțeze o serie întreagă de proiecte din care consilierii PSD și PNL vor să își tragă „parandărăturile”. Cu Clotilde Armand la timonă, acestor borfași nu le merge și o spunem acum cu anticipație, cu siguranță proiectele înaintate de Clotilde Armand vor fi respinse de votul consilierilor PSD la care se vor ralia consilierii PNL care după cum se vede s-au aliat cu cei de la PSD. Despre toate acestea ne spune Clotilde Armand în ultima declarație pe care o redăm în continuare:
„Astăzi am convocat (a treia oară) Consiliul Local al Sectorului 1 pentru ședința de buget. Consilierii PSD și PNL nu s-au prezentat și nu a fost cvorum pentru ședință. Dacă pe consilierii PSD pot să-i înțeleg, că învață să numere voturile pierdute la alegerile locale în frunte cu șeful lor, pe consilierii PNL Sector 1 nu pot.
Fac un apel public către conducerea PNL București să dispună urgent de toate măsurile statutare pentru a-și clarifica situația politică internă și a opri acest șantaj împotriva locuitorilor și al cetățenilor din Sectorul 1. De asemenea, fac un apel către domnul președinte Ludovic Orban să realizeze că astfel de consilieri locali care refuză dialogul nu fac cinste PNL și pun în pericol coaliția de guvernare. Campania electorală s-a terminat și cetățenii așteaptă rezultate. Cei care suferă din cauza inconștienței celor absenți astăzi la ședința de buget sunt cetățenii.
Iată proiectele de investiții pe care administrația locală își propune să le deruleze și n-au fost astăzi votate de consilierii PNL Sector 1 și PSD:
– Finalizarea lucrărilor pentru cele două bazine semi-olimpice și finalizarea studiilor pentru construirea bazinului olimpic Media.
– Vor fi construite, reabilitate și refăcute terenurile/sălile de sport de la mai multe școli și reabilitare/construire terenuri de fotbal și rugby.
– Amenajarea de parcuri și spații de recreere;
– Modernizare, restaurare și eficientizare energetică pentru imobilul „Teatrul Excelsior”;
– Reabilitarea Teatrului “Nicolae Bălcescu” din Parcul Bazilescu;
– Consolidare și alte lucrări de intervenție la Biserica “Mânăstirea Cașin”;
– Amenajarea a două Centre de Colectare Selectivă a Deșeurilor (în total vor fi cinci);
– Amenajarea a 2.000 de platforme de colectare selectivă de deșeuri (faza de proiectare + 10 platforme pilot);
– Achiziția, instalarea și punerea în funcțiune a 17 stații de reîncărcare pentru autoturismele electrice.
– Plantarea a 50.000 de arbori;
– Finanțarea lucrărilor de modernizare a UPU și a Ambulatoriului de la Spitalul Floreasca;
– Construim primul centru din România de recuperare pentru marii arși (proiect aflat în pregatire);
– Lucrări de reabilitare termică la 74 de blocuri de pe raza Sectorului 1;
– Proiectare și lucrări de reabilitare termică pentru alte 85 de blocuri;
– Locuințe pentru tineri și tineri profesori;
– Modernizare infrastructură rutieră (50 de străzi);
– Parcări de cartier.”

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close