Politică

Uluitor: Cum au țepuit-o PNL-iștii pe Clotilde Armand

PNL-iștii  din punct de vedere politic reprezintă o bandă de mercenari lipsiți de ideologie și moralitate. Acești indivizi au intrat în politică pentru a se „afla la butoane” și pentru a dijmui banul public după bunul plac. În 2020, cei de la PNL și-au bătut joc de români, mințindu-i că, sunt un partid de dreapta care luptă contra PSD-ului. După ce au câștigat voturile românilor prin minciună, s-au întors la cei de la PSD, cu care s-au încă dinainte de alegeri. Clotilde Armand este o Doamnă sensibilă și cu caracter frumos, și crede că mai există șanse de a conlucra cu cei de la PNL. Cu siguranță că aceasta este o naivitate, dar Clotilde Armand nu percepe încă acest aspect, întrucât de unde vine dânsa, astfel de mârlănii nu se întâmplă și politicienii își respectă cuvântul dat. Pe această temă vă expunem ultima declarație publică a lui Clotilde Armand, care încă mai speră:   

„Apel pentru București
Lansez acest apel către toate organizațiile și forțele politice din PNL și din PNL București, pentru a debloca situația disperată în care se regăsește Sectorul 1 și întreaga Capitală.
Stimați colegi liberali din București, împreună am dus o bătălie grea în Opoziție împotriva PSD și a tot ce înseamnă acest partid în administrația publică: direcționarea banului public spre clientela de partid, nepotism, ineficiență și lipsa unor reforme reale de modernizare a Capitalei.
Amintiți-vă că în urmă cu trei ani eram bătuți și gazați în Piața Victoriei de către PSD pentru principiile noastre solide. Ne-am asumat împreună, în 2020, să dărâmăm acest sistem cleptocratic și să redăm românilor încrederea că nu mai este nevoie să plece din țara lor. Și am reușit. Împreună am reușit să înlăturăm echipa PSD din majoritatea primăriilor din București și am sădit speranța că putem face o schimbare radicală a modului de administrare a orașului nostru.
Românii nu mai au timp de orgolii politice, iar bucureștenii ne-au ales să reconstruim Bucureștiul după dezastrul lăsat de PSD. Dragi colegi liberali, nu trebuie să cădeți în capcana refacerii USL care este pe cale să se nască la nivel național. Orașul București al secolului XXI are nevoie de o administrație reformatoare pe care doar o colaborare între partidele USR și PNL o poate genera.
Astfel, am discutat despre acest demers cu conducerea USR București și înaintez invitația mea către liderii PNL București să ne întâlnim cât mai urgent la sediul Primăriei Sectorului 1 și să limpezim lucrurile, să începem să reconstruim încrederea cu care am reușit să câștigăm Capitala.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close